Znate li zašto

Kim Kardashian se osjeća ugroženo zbog Meghan Markle

Navodno je Kim bijesna zbog pozornosti koju su u medijima dobili Meghan Markle i njezin sinčić Archie.
Lifestyle / Zabava | 14. 05. 2019. u 18:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kim Kardashian osjeća se ugroženo zbog Meghan Markle, pišu britanski mediji. Najpopularnija starleta na svijetu donedavno je držala poziciju najpopularnije osobe u SAD-u, ali joj mjesto polako ali sigurno preotima novopečena vojvotkinja od Sussexa.

Ludilo zbog rođenja kraljevske bebe u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi postalo je gotovo normalna pojava, a otkako je u kraljevsku obitelj ušla američka glumica ludilo je zahvatilo i SAD.

Navodno je Kim bijesna zbog pozornosti koju su u medijima dobili Meghan Markle i njezin sinčić Archie, prenosi Index.hr. Zbog Meghan i njezinog porođaja, četvrto dijete Kim Kardashian Amerikancima je postalo gotovo nebitno.

Starleta je zbog euforije oko Meghan vijest o porođaju svoje surogat majke odlučila objaviti u emisiji Ellen DeGeneres, preko svoje sestre Kourtney Kardashian koja je vijest o trudovima surogat majke rekla njihovoj mami Kris.

Video: Kourtney Kardashian Reveals Kim

Kim radi sve kako bi njezina obitelj ostala u vrhu popularnosti u Americi, a navodno joj je cilj jednog dana postati prva dama SAD-a.

Kopirati
Drag cursor here to close