Snimljen

Keanu Reeves nakon 35 godina s djevojkom na crvenom tepihu

Daily Mail piše kako je Grant prva djevojka s kojom je glumac pozirao držeći se za ruke na crvenom tepihu u svojoj 35-godišnjoj karijeri.
Lifestyle / Zabava | 05. 11. 2019. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Keanu Reeves za vikend je prisustvovao jednom eventu na kojem je snimljen kako se drži za ruke s umjetnicom Alexandrom Grant.

Njih dvoje bili su na LACMA Art + Film Gali koju je u subotu u Los Angelesu organizirao Gucci, piše Index.hr.

55-godišnji glumac i 46-godišnja umjetnica prema pisanju magazina People najbolji su prijatelji te surađuju već godinama. Prvi put skupa su radili još 2011. na glumčevoj knjizi "Ode to Happiness".

Godine 2016. ponovo su se udružili za knjigu "Shadows" koju je Reeves napisao, a Grant ilustrirala. Par je osnovao i izdavačku kuću X Artist's Books 2017. godine.

 Keanu Reeves nakon 35 godina s djevojkom na crvenom tepihu

Daily Mail piše kako je Grant prva djevojka s kojom je glumac pozirao držeći se za ruke na crvenom tepihu u svojoj 35-godišnjoj karijeri, prenosi Index.

Najozbiljnija veza dosad bila mu je s pokojnom Jennifer Syme, koja je tragično poginula 2001. s 28 godina u automobilskoj nesreći.

Prije nekoliko mjeseci otkriveno je kako će Keanu Reeves glumiti u Matrixu 4, kao i u filmu "Bill & Ted Face the Music" iduće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close