Prvo javno pojavljivanje

Katie Holmes i Jamie Foxx na dodjeli Grammyja otkrili da su par

Izgledali su sretni i zadovoljni, ali su se na crvenome tepihu u subotu večer ipak odvojeno pojavili. Tek nakon toga zajednički su sjeli za stol, ne mareći puno za svijet oko sebe.
Lifestyle / Zabava | 29. 01. 2018. u 23:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumci Katie Holmes (39) i Jamie Foxx (50) više ne skrivaju svoju ljubavnu vezu, a čini se da su uglavnom na sedmome nebu.

Njih dvoje pojavili su se po prvi put javno kao par na zabavi uoči dodjele nagrada „Grammy“ u New Yorku. Za stolom su sjedili na način kao da su sami na svijetu, uz međusobne poglede koji ne ostavljaju nikakvu dvojbu o tome o kakvoj se vezi radi.

Izgledali su sretni i zadovoljni, ali su se na crvenome tepihu u subotu večer ipak odvojeno pojavili. Tek nakon toga zajednički su sjeli za stol, ne mareći puno za svijet oko sebe. Ovaj par navodno je u vezi već pet godina, ali to nisu javno pokazivali.

Katie je s Tomom Cruiseom bila u braku od 2006. do 2012. godine, a u to vrijeme glasili su za jedan od jakih parova Hollywooda, poznat i pod nazivom "TomKat". Njihov brak završio je teškim brodolomom, nakon što su oboje bili duboko ''zagazili'' u vode Scijentologije. Holmes je inače odrasla u katoličkoj obitelji, ali je započela izučavati Scijentologiju kratko nakon što je počela izlaziti s Cruiseom.  Razveli su se u srpnju 2012., nakon čega se ona vratila katolicizmu. Njoj je to bio prvi, a njemu treći razvod.

Eric Marlon Bishop, umjetničkim imenom Jamie Foxx, dobio je Oscara za film Ray (film o Rayu Charlesu). Jedini je glumac uz Al Pacina, i prvi crnac, koji je imao dvije nominacije za dva filma u istoj godini. Imao je i uspjeha u glazbenoj karijeri. Snimio je niz pjesama s umjetnicima kao što su Kanye West, Lil Wayne, Mary J. Blige i The Game. Ima dvije kćerke, Corinne Bishop i Annalise.

Kopirati
Drag cursor here to close