Narušavaju njen mir

Karleuša poručila novinarima: Zatvorit ću vas!

U svojoj objavi novinare tabloida nazvala je ''rakom Srbije'' te im poručila da će ih kaznama koje će platiti zatvoriti.
Lifestyle / Zabava | 10. 08. 2019. u 15:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša ponijela je još jednu kaznenu prijavu protiv srbijanskog tabloida ''Alo'' koji je, prema njenim riječima, objavljivao laži o njoj.

U svojoj objavi novinare tabloida nazvala je ''rakom Srbije'' te im poručila da će ih kaznama koje će platiti zatvoriti. 

''Pronesena je još jedna kaznena prijava protiv tabloida ''Alo''. Ako se ne varam to je još jedna od 60-70 tužbi samo protiv ovog đubreta. Znam da su nebitni, da nemaju nikakav tiraž i da su im ''novinari'' hostese sa splavova poput onog nakaznog čuda čiju sam snimku objavila, itd ali bagri mora da se stane na put, pa i ovim najnebitnijim crvima. A svaki put kada počnu pred sucem da kukaju ja ih podsjetim na svo zlo koje su mi iz čista mira učinili. Jer nije bagro novinarski posao da pišete bolesne laži, to se zove BRUKANJE PROFESIJE. Ako ste vi mali crvi sebi dali za pravo da lažima napadate mene i moju obitelj, dala sam i ja sebi pravo da se branim i udarim tamo gdje vas najviše boli! Vi niste bagro novinari, vi ste RAK SRBIJE i ja vam obećavam da ću vas kaznama koje ćete platiti ZATVORITI, pa ćete pisati o svojim nesretnim majkama koje su vas takve devijantne i zle napravile!'', napisala je na Instagram Storyju Jelena Karleuša. 

Foto: Instagram Screenshot / Jelena Karleuša o novinarima
Kopirati
Drag cursor here to close