''Budi hejter, baci lajk''

Karleuša plagirala pjesmu i videospot?

Ispostavilo se da ovaj "umjetnički poduhvat" uopće nije originalan.
Lifestyle / Zabava | 04. 02. 2019. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jelena Karleuša digla je veliku prašinu nastupom na MAC dodjeli nagrada, gdje je predstavila pjesmu "Lajk". Ovo je ujedno bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti, nakon skandala sa Ognjenom Vranješom.

Video: DJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi BELENA KARLEUŠA feat. GAZDA PAJA /LaJK /MAC

Iako se publici trudila da prikaže originalan nastup, on zapravo i nije baš originalan. Pjesmi "Lajk" prethodilo je obraćanje publici u videu spotu u kojoj na znaku pored puta visi beživotno tijelo, dok Jelena Karleuša čita offove i obraća se svima koji slušaju pjesmu, piše Blic.

Ispostavilo se da ovaj "umjetnički poduhvat" uopće nije originalan. Naprotiv, njen nastup ideja je drugog umjetnika koji je predstavio zamisao još u srpnju prošle godine.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

No photoshop! У каждого своя дорога. Everyone has his own way. #platonyurich

Objavu dijeli PLATON YURICH (@platon_yurich)

Riječ je o direktoru fotografije i članu saveza ruskih fotografa koji se bave umjetnošću - Platona Jurika. On je svoju fotografiju objavio 17. srpnja 2018. godine.

Ono što je svakako zanimljivo, piše Blic, jest da umjetnika na Instagramu prati i Jelenin menadžer i najbolji prijatelj, koji je ujedno često potpisuje i kao kreativnog direktora. Ovaj put, očigledno je da je njen tim ukrao ideju od ovog ruskog fotografa. Inače, mnogi tvrde da nije samo "umjetnički pokušaj" plagijat, već i pjesma koja podsjeća na pjesmu ''Taki Taki'' koju izvodi DJ Snake ft. Selena Gomez, Ozuna i Cardi B.

Video: DJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B
Kopirati
Drag cursor here to close