Opet ciknuo?

Kakve to napadaje doživljava Justin Bieber dok se slika s fanovima?

Poznato je da se Justin Bieber godinama borio protiv ovisnosti, odnosno pokušavao se izvući iz tog začaranog kruga konzumiranja droga i lijekova. Naime, prošloga je tjedna Bieberov menadžer Scooter Brain ispričao kako je stalno bio u strahu...
Lifestyle / Zabava | 21. 09. 2018. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Justin Bieber zabrinuo je svoje fanove nakon što se na društvenim mrežama pojavila jedna snimka na kojoj je vidljivo kako pop zvijezda doživljava specifične (spastične) napade, odnosno nekontrolirano podrhtavanje tijela dok ga okružuju oduševljeni obožavatelji koji se žele slikati s njim.

Snimka je snimljena mobitelom na Manhattanu, prilikom slučajnog susreta s fanovima. Odmah se počelo špekulirati da se vratio drogama, s kojima je godinama imao probleme. Slično grčenje mišića i drhtanje tijela izaziva primjerice droga poznata kao crystal meth.

Poznato je da se Justin Bieber godinama borio protiv ovisnosti, odnosno pokušavao se izvući iz tog začaranog kruga konzumiranja droga i lijekova. Naime, prošloga je tjedna Bieberov menadžer Scooter Brain ispričao kako je stalno bio u strahu da se pjevač ne bi predozirao.

"Bilo je takvih vremena u kojima sam stalno strepio da bih ga mogao izgubiti. Tada sam mu govorio kako ne bi smio raditi. On bi galamio na mene, govoreći kako želi stvarati glazbu. Želio je ići na turneje, ali sam se bojao da će umrijeti, ako to učini. Želio sam da bude zdrav", kazao je Brian u Van Lathanovoj emisiji The Red Pill.

Posebno loše po Bieberovo zdravlje bilo je za vrijeme "Purpose World Tour " prošle godine. Brain ga je uspio nagovoriti da prekine turneju.

"Bojao sam se da bi jednom mogao otići na spavanje s previše tog smeća u svome organizmu i ujutro se više ne probuditi", kazao je dalje.

Video: Justin Bieber Tweaking On Meth Again

Ipak, prema tvrdnjama Scootera Braina, pjevač se u međuvremenu uspio iščistiti, ostaviti sva ta opasna sredstva izvan svoga interesa i domašaja.

Naime, želio se izliječiti i promijeniti, odnosno postati druga osoba. Tražio je pomoć kod "Hillsong Church", a u travnju ove godine napisao je kako ga je vjera spasila.

"Isus je promijenio moj život", napisao je Bieber na Instagramu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Happy easter

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Ova snimka s YouTubea, inače postavljena prije tjedan dana, tim je zbunjujuća uzmu li se u obzir informacije kako je Justin Bieber navodno proteklih dana oženio manekenku Hailey Baldwin, a šuška se da je s njom otputovao u London na medeni mjesec. Ako je suditi po stranim medijima, Justin i Hailey vjenčali su se u New Yorku nakon dva mjeseca zaruka.

Kad su se njih dvoje našli pred Buckinghamskom palačom, Justin je uzeo u ruke gitaru i zasvirao. Sjeo je, a pred sebe je stavio otvoreni kovčeg, poput kakvog uličnog svirača.

Prolaznici su slavnog pjevača brzo otkrili. Okupili su se oko njega te ga izbezumljeno slušali. Iako je u šarenoj sportskoj vesti s kapuljačom bio teže uočljiv, prolaznike nije mogao zavarati jer su ga prepoznali po glasu.

Kopirati
Drag cursor here to close