Prvo polje crveno

Kad baka voli heklati bikini, a navija za Vatrene...

Ljepotica je na Instagramu objavila fotografiju snimljenu ispred velikog bazena, odnosno jezera, a kockasti bikini odmah je privukao pozornost pratitelja.
Lifestyle / Zabava | 21. 04. 2021. u 00:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram/kyliejenner / Još jedna 'kraljica šoka' - Kylie Jenner

Kylie Jenner (23), jedna od najbogatijih i najutjecajnijih mladih žena na svijetu, slikala se ovih dana u 'heklanom' bikiniju, a kad se sunča, najradije to čini stojeći.

Ostaje otvoreno je li bikini 'isplela' baka koja prati Vatrene ili eventualno Kraljice šoka, tek jasno je da ovoj ljepotici svaka 'krpica' odlično stoji.

Kylie je na Instagramu objavila fotografiju snimljenu ispred velikog bazena, odnosno jezera, a kockasti bikini odmah je privukao pozornost pratitelja.

Zanimljivo, kao i na slici pored vode, Kylie Jenner često na javnim nastupima pridržava svoje grudi rukama, čak i u situacijama kad su u potpunosti skrivene ispod neke glamurozne haljine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kylie  (@kyliejenner)

Međutim, kad imate više od 226 milijuna sljedbenika na Instagramu, morate biti vrlo maštoviti kako biste ih svakoga dana iznenadili nečim novim i zanimljivim.

Najvažnije je da su izgled i poza dobro pogođeni, a sve ostalo prepustite mašti onih koji vas prate.

Uostalom, ukoliko netko poznaje 'tajni recept' za privlačenje tolikog broja obožavatelja, onda Kylie Jenner tu visoko kotira. A, malo sunca uvijek čini dobro ljudskome tijelu...

Istaknimo kako je ova mlada dama najmlađa milijarderka na svijetu, a većinu bogatstva sama je stvorila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kylie  (@kyliejenner)

Kopirati
Drag cursor here to close