Otkazao koncerte

Justinu Timberlakeu popucale glasnice: Liječnici mu zabranili pjevati!

Putem Instagrama je Timberlake svojim fanovima uputio poruku u kojoj kaže kako njegove glasnice još uvijek nisu ozdravile u onolikoj mjeri da bi od liječnika dobio zeleno svjetlo za pjevanje. Obožavatelji će se morati strpjeti do narednog mjeseca
Lifestyle / Zabava | 07. 12. 2018. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Justin Timberlake (37) jedan je od pjevača koji su svojim prepoznatljivim glasom obilježili pop glazbu u zadnjih 20 godina. Timberlake je redovito snimao uspješne albume, a njegovi nastupi bili su pravi mamac za mlađu publiku i često su izazivali pravu pomamu.

U novije vrijeme ovaj pjevač muku muči s glasom tako da je morao otkazati nastupe u mnogim američkim gradovima koje je želio posjetiti u okviru turneje „Man of the Woods“. Bilo je planirano da turneja traje sve do ožujka 2019., ali liječnici su mu savjetovali da prestane s pjevanjem i uzme poštedu za svoje grlo.

Putem Instagrama je Timberlake svojim fanovima uputio poruku u kojoj kaže kako njegove glasnice još uvijek nisu ozdravile u onolikoj mjeri da bi od liječnika dobio zeleno svjetlo za pjevanje. Obožavatelji će se morati strpjeti do narednog mjeseca, poručuje pjevač.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Justin Timberlake (@justintimberlake)

Izražavajući žaljenje zbog odgode koncerata, Timberlake kaže kako jedva čeka da ponovo iziđe na pozornicu.

Što se tiče naknadnih termina za pojedine koncerte, publika će biti blagovremeno obaviještena.

Obožavatelji su, naravno, puni razumijevanja za svog ljubimca.

Problemi su se kod njega pojavili prije nešto više od mjesec dana, kad mu se glas "raspuknuo", te je počeo otkazivati koncerte. Kako bi pokazao koliko je njegov pjevni aparat pogođen, u emisiji "The Tonight Show" Jimmyja Fallona, popularni pjevač je morao dati ''nijemi'' intervju, jer su mu liječnici striktno zabranili govoriti.

U nastupu na TV poslužio se pisanjem i mimikom.

Video: Justin Timberlake Has a Silent Interview with Jimmy Fallon
Kopirati
Drag cursor here to close