Zaboravio iseliti :)

José Mourinho morat će platiti 600.000 eura za hotelski smještaj!

Mourinho se bio smjestio u luksuznom apartmanu po dnevnoj cijeni od 670 eura. Prilikom napuštanja hotela, morat će platiti lijepu svoticu od gotovo 600.000 eura.
Lifestyle / Zabava | 19. 12. 2018. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je svojevremeno preuzeo Manchester United kao menadžer tima, José Mourinho se 6. srpnja 2016. godine uselio u luksuzni hotel „The Lowry Hotel“.

Ostat će tajnom je li „The Special One“ imao namjeru odatle se preseliti u neku luksuznu vilu ili ne - uglavnom, u svom luksuznom apartmanu je nastavio stanovati sve do jučerašnjeg otkaza. Dakle, portugalski nogometni stručnjak je svih 895 manchesterskih dana živio u hotelu!

Jose Mourinho checks out of the Lowry after 895 days and £537,000 bill

Jose Mourinho has finally been sacked by Manchester United - but at least he will not have the added stress of selling a house. Mourinho lived in Manchester for 895 days after setting up base at the Lowry Hotel on July 6, 2016 but was dismissed by the club on Tuesday morning without setting up a permanent base.

Fraza "mora spakirati kufere" u njegovom slučaju ujedno i znači samo to - jer drugih stvari za preseljenje i nema.

„The Lowry Hotel“ smješten je u samom središtu grada, s pogledom na rijeku Irwell. Naravno da hotel ne spada u najjeftinije smještaje u gradu!

Mourinho se bio smjestio u luksuznom apartmanu po dnevnoj cijeni od 670 eura. Prilikom napuštanja hotela, morat će platiti lijepu svoticu od gotovo 600.000 eura. Neki mediji navode i cijenu od 816 funti za jedan dan.

Foto: Football On Spot / Pogled na jedan od luksuznih apartmana hotela u kojem je stanovao Mourinho

Za njega, kojem klub treba platiti više od 26 milijuna eura odštete, taj hotelski račun ipak dođe kao prava sitnica.

Sobe u ovom hotelu s pet zvjezdica ukrašene su djelima Alana Ranklea, imaju svoj luksuzni spa-kompleks, primamljiv restoran i još po neku luksuznu ''sitnicu''.

Uglavnom, Mourinho će hotelsku sobu konačno zamijeniti pravom kućom, onom u Londonu, gdje mu žive supruga, kćerka i sin.

Kopirati
Drag cursor here to close