Slavna oscarovka

Još jedna slavna hollywoodska glumica posjetila Hvar

Slavna glumica sakrivala se od znatiželjnih pogleda velikim slamnatim šeširom i sunčanim naočalama, a zbog jednostavne ljetne haljine i cekera.
Lifestyle / Zabava | 21. 08. 2019. u 19:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nizu poznatih i slavnih koji su ove godine posjetili Hrvatsku našla se i holywoodska glumica Charlize Theron koja s obitelji uživa na najsunčanijem otoku.

Glumica Charlize Theron sa svojom je obitelji stigla na Hvar, a da ljetuje na Jadranu potvrdili su na Instagram profilu poznatog restorana u kojem je uživala u večeri s pogledom na more. Restoran Gariful je na svojim službenim stranicama otkrio da je zvijezda uživala u jastogu sa žara te odgovarajućem vinu, a s obitelji se zadržala dva sata. Naglasili su kako je holywoodska zvijezda bila susretljiva i oduševljena njihovom ponudom te je obećala da će se vratiti.

''Puno vam hvala, bilo je jako ukusno'', zahvalila je Charlize Theron osoblju, što se čuje na snimci koju su objavili na svojem Instagram profilu.

Slavna glumica sakrivala se od znatiželjnih pogleda velikim slamnatim šeširom i sunčanim naočalama, a zbog jednostavne ljetne haljine i cekera nitko ne bi ni pomislio da se radi o popularnoj oskarovki od koje se na večeri nije odvajala njezina posvojena kćerkica August.

Kopirati
Drag cursor here to close