Kad je Harry sreo Bon Jovija

Jon Bon Jovi i princ Harry kao Beatlesi: Singl ''Unbroken'' snimljen u istom studiju

Princ Harry nije pjevao, već je to prepustio profesionalcima. Singl ''Unbroken'' snimljen je u studiju gdje je grupa The Beatles snimila 11 od 13 svojih albuma.
Lifestyle / Zabava | 03. 03. 2020. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Princ u ostavci i legendarni roker

Legendarni pjevač Jon Bon Jovi udružio je snage s 35-godišnjim vojvodom od Sussexa i snimio singl ''Unbroken'' za događaj The Invictus Games, a to je bio i izravni povod njegova nedavnog boravka u Londonu.

Invictus Games je međunarodni događaj s više različitih sportova u kojem sudjeluje ranjeno i bolesno osoblje oružanih službi i veterani.

Princ Harry je utemeljio Invictus Games, a sad mu je pružio dodatnu potporu udruživši snage s 57-godišnjim pjevačem Jon Bon Jovijem.

Foto: AFP / Bon Jovijeva ekipa prelazi preko legendarnog Abbey Roada

Njih dvojica snimili su singl ''Unbroken'' u pratnji Zbora Invictus Gamesa.

U pitanju je obrada pjesme koju je Jon Bon Jovi snimio za film ''To Be of Service''.

Princ Harry nije pjevao, već je to prepustio profesionalcima. Singl ''Unbroken'' snimljen je u studiju gdje je grupa The Beatles snimila 11 od 13 svojih albuma.

Foto: AP / Harryjev brat William već je pjevao s Jonom Bon Jovijem, London 2013., pjesma "Livin’ on a Prayer", s Taylor Swift 

Jon Bon Jovi sav prihod od pjesme namjerava donirati događaju The Invictus Games. Ova će numera biti himna ovogodišnjih 'Invictus Games' sportskih susreta u Den Haagu.

Bon Jovi kaže kako je na 'starinski' način vrbovao princa za ovaj projekt u studiju, napisavši mu pismo. Spomenuo mu je slavni roker pritom i kako je Harryjev stariji brat William s njim već stajao na stejdžu.

Princ je uzvratio pismom, potvrdio svoj pristanak, a Bon Jovi sad u šali kaže kako bi Harryja možda trebalo oslovljavati sa "The artist, formely known as prince".

Kopirati
Drag cursor here to close