'Letnja žurka' za pamćenje

Joksimović za Bljesak.info: U Mostaru upijam nevjerojatnu energiju

Ususret njegovom koncertu, razgovarali smo sa Željkom Joksimovićem, Kaže kako jedva čeka ponovno nastupiti pred mostarskom publikom jer se ovdje osjeća kao kod kuće
Lifestyle / Zabava | 05. 06. 2018. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Željko Joksimović na Starom mostu

Nakon osam godina regionalna glazbena zvijezda Željko Joksimović održat će u subotu 9. lipnja ponovno svoj veliki solistički koncert na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru s početkom u 21 sat.

Ususret njegovom koncertu, razgovarali smo sa Željkom Joksimovićem, Kaže kako jedva čeka ponovno nastupiti pred mostarskom publikom jer se ovdje osjeća kao kod kuće.

Nesumnjivo najveća zvijezda regije pozvao je sve da mu se pridruže u što većem broju, kako bi ispunili stadion pod Bijelim Brijegom i poslali vrhunske slike iz Mostara u cijelu regiju.  

Što publika u Mostaru može očekivati?

Novu pjesmu "Ponelo me" premijerno ću da izvedem baš u Mostaru, što je samo dio cjelokupnog ugođaja koji smo spremili za publiku. Birali smo numere po ukusu publike, pjesme koje vole, u brzim ritmovima.


Produkcija će biti vrhunska, baš kao i ozvučenje o kojem posebno vodimo računa. Volim da je sve dovedeno do perfekcije kada je riječ o tehničkim detaljima koncerta, jer moja publika zaslužuje samo najbolje.

 Nastupili ste dosad u ovom gradu. Kakve dojmove imate s mostarskih koncerata?

Svaki put sam nailazio na sjajnu atmosferu, ljudi su me odlično prihvaćali, i drago mi je da je uvijek bilo mnogo baš mladih lica u publici. Vjerujem da će i sada da bude tako. Gotovi su ispiti, fakultet i škole su na pauzi, pripremamo se svi za more, i ovo je odlična prilika za jednu veliku 'letnju žurku' za pamćenje. 

Jeste li dosad skupili hrabrosti da skočite sa Starog mosta u hladnu Neretvu?

Nije u pitanju hrabrost, koliko mudrost da to prepustim daleko vještijim momcima i djevojkama. Ipak se to jako dugo vježba, ne može to da uradi bilo ko, a pored visine mosta, tu je i mala dubina reke, i kako ste spomenuli - hladnoća same Neretve :) Žao mi je samo što ću da propustim takmičenje, ako se ne varam, mislim da se održava krajem sljedećeg mjeseca. Uživam da zastanem pored mosta dok se šetam Starim gradom i upijam tu nevjerojatnu energiju. Mostar je grad po mnogo čemu jedinstven, i svaki dolazak mi jako prija. 

Hoće li na koncertu biti gostiju iznenađenja?

Ako ih sada otkrijem, onda gubimo faktor iznenađenja. Neka to ostane tajna do samog koncerta. Ali, u svakom slučaju bit će zanimljivo, to garantiram.

"Finalne pripreme za koncert su u tijeku i sve će biti spremno za veliki glazbeni spektakl još u subotu ujutro", najavili su organizatori iz agencije PRimera.

Ulaznice po cijeni 25 KM (donja tribina), 30 KM (FAN PIT), 35 KM (VIP BACKSTAGE) I 50 KM (VIP GOLD sa uključenim pićem dobrodošlice I finger foodom) u pretprodaji su u Mostaru na info pultu Mepas Malla I caffeu Forest u Orci, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te sustavu kupikartu.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close