Emitiranje

Željko Joksimović otvara tri nove televizije

''Nitko ne zna odakle Željku ideja da se posveti televiziji'', kazao je izvor.
Lifestyle / Zabava | 25. 07. 2019. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željko Joksimović otvara tri kablovske televizije. On će u svoje redove dovesti voditeljice Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa kumom Srđanom Predojevićem ostaje na Prvoj.

Regulatorno tijelo za elektronske medije (REM) Srbije izdalo je 4. lipnja dozvolu za kablovsko emitiranje tri kanala K1 studio, Stail fail i TV DR. Sve tri televizije pripadaju tvrtki Minakord medija, koju je Joksimović osnovao 17. ožujka ove godine.

Kanal Stail Fail bit će namijenjen djeci i prije početka emitiranja promijenit će naziv, dok će TV DR biti posvećen zdravstvu. Jedino će K1 biti televizija glazbenog programa, a nije poznato kakav će angažman imati Nikolić i Miljković.

''Nitko ne zna odakle Željku ideja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekt, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažirao neke ljude koji su u tom području dugo godina i koji su stručni, poput Manje Grčić, nekadašnje generalne direktorice Prve televizije. Ona će verojatno i kod Željka obavljati sličan posao'', kaže izvor za Kurir.

Po riječima Željkovog bliskog prijatelja televizija počinje s emitiranjem od jeseni, navode Nezavisne.

Kopirati
Drag cursor here to close