Iako se destruktivno ponaša

Johnny Depp zanijekao da ima probleme s kontrolom bijesa

Depp je kazao da ponekad izražava bijes destruktivnim ponašanjem no da to ne znači da ima problema s kontrolom bijesa.
Lifestyle / Zabava | 08. 07. 2020. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Holivudski glumac Johnny Depp zanijekao je u utorak na londonskom sudu da ima problema s kontrolom bijesa, prvog dana suđenja po njegovoj tužbi za klevetu protiv britanskog tabloida koji ga je nazvao "mlatiteljem žene".

Depp je kazao da ponekad izražava bijes destruktivnim ponašanjem no da to ne znači da ima problema s kontrolom bijesa.

"Ja se i smijem, no nema problem kontrole smijanja", prenio je njegove riječi Sky News.

Depp i njegova bivša partnerica Amber Heard fotografirani su kako odvojeno dolaze na sud, a očekuje se da će svjedočiti i druge filmske zvijezde tijekom trotjednog suđenja.

Deppovi odvjetnici kazali su da je pedesetsedmogodišnji glumac tužio izdavača tabloida Sun i izvršnog urednika zbog teksta objavljenog 2018. u kojemu se Depp u naslovu opisuje kao "mlatilac žene".

Novine su kasnije uklonile frazu "mlatilac žene" i promijenile naslov na internetskom izdanju teksta, kazali su njegovi odvjetnici.

Oni su rekli da Depp želi na sudu zaštititi svoj ugled, prema Sky Newsu.

Odvjetnici su prenijeli da je zvijezda "Pirata s Kariba" rekla da je Heard "izmislila te priče o ozbiljnom nasilju" i optužio je da je bila "zlostavljačica" u njihovu odnosu.

"Ne vjerujem da sam bahat, manipulator i osoba koja voli kontrolirati", rekao je Depp.

Odvjetnički tim tabloida tvrdi da je opis Deppa kao mlatitelja žene "u potpunosti točan i istinit" i da će dokazati da je tukao bivšu partnericu nanoseći joj ozljedu i izazivajući kod nje strah za život.

Očekuje se da će iskaz dati još dvije bivše Deppove partnerice glumice Vanessa Paradis i Winona Ryder. Depp i Heard (34) razišli su se 2016.

Kopirati
Drag cursor here to close