Čemu žurba...

J.Lo se nadala braku, ali Alexu se ne žuri

J.Lo i Alex Rodriguez u vezi su godinu dana, ali vjenčani prsten će glumica ipak morati sačekati. Bio bi to njezin četvrti brak, ako joj se posreći.
Lifestyle / Zabava | 22. 04. 2018. u 11:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavna pjevačica i glumica Jennifer Lopez (48) imala je u svome životu nekoliko velikih ljubavi, a nakon što je stupila u vezu s Alexom Rodriguezom (42), bivšom zvijezdom baseballa, činilo se kako je konačno našla onog pravog do kraja života.

''Padale'' su izjave kao ''nikad sretniji u životu'', ali čini se kako Rodriguez, koji radi kao stručni komentator za Fox Sports, nije posebno zagrijan za brak.

"Aleks u ovome trenutku ne vidi posebnu potrebu za mijenjanje svog statusa po pitanju veze", kazao je jedan njegov prijatelj, prenosi Bild.

J.Lo i Alex Rodriguez u vezi su godinu dana, ali vjenčani prsten će glumica ipak morati sačekati. Bio bi to njezin četvrti brak, ako joj se posreći.

„Jen je navikla da uvijek dobije ono što želi. Čvrsto je uvjerena kako je Alex onaj pravi. Zbog toga i navaljuje toliko da se uda za njega", kazao je jedan neimenovani prijatelj obitelji Lopez.

Alexander Emmanuel Rodríguez glasi za jednog od najboljih baseball igrača svoje generacije. Igrao je za Seattle Mariners, Texas Rangers i New York Yankees. Čak 14 puta biran je u all-star tim, a Američku ligu osvajao je tri puta.

On i Jennifer su u međuvremenu kupili zajedničko ljubavno gnijezdo u New Yorku, čija je vrijednost 12,5 milijuna eura.

Veze i brakovi Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je tijekom života bila u vezi s zvijezdama kao što su Ojani Noa, Cris Judd, Sean Combs, Ben Affleck te Marc Anthony. Mediji vrlo rado prate njen privatni život. Njezin prvi brak bio je s Kubancem Ojaniem Noaom, za kojega se udala 22. veljače 1997. godine. Noa je po zanimanju konobar. Rastali su se 1998. godine.

Njezina sljedeća veća veza bila je s Seanom Combsom. Upoznali su se krajem 1999. godine u New Yorku. Drugi brak Jennifer je sklopila s Crisom Juddom. Judd je bio plesač u videospotu za njenu pjesmu "Love Don't Cost a Thing". Oženili su se tijekom rujna 2001, a rastali su se tijekom lipnja 2002. godine.

Ubrzo nakon razvoda s Juddom, počela je hodati s Benom Affleckom. Javnosti su bili poznati imenom "Bennifer". Affleck joj je darovao 6-karatni dijamantni prsten vrijedan 1,2 mlijuna dolara. Lopez ga je prozvala "onim pravim". Vjenčanje, koje je trebalo biti održano 14. rujna 2003. godine, otkazano je samo nekoliko sati prije početka.

Godine 2004. počinje hodati s pjevačem Marcom Anthonyem. Njih dvoje su surađivali na mnogo njenih videospotova. Uskoro su snimili duet za njen film Jeste li za ples? Iste godine Anthony se rastaje od svoje žene, bivše Miss Universe, Dayanare Torres. Tijekom veljače 2005. godine, Lopez je potvrdila da će se njih dvoje ubrzo vjenčati. S Anthonyem ima dvoje djece, blizance Maxa i Emmu. (Izvor: Wikipedia)

Kopirati
Drag cursor here to close