Mirniji život

J.Lo bi voljela napustiti Ameriku

Na chopperima u sumraku i u glamuroznim outfitima, uz Eddija Murphyja i Renée Zellweger, zvijezda naslovnice novog magazina Vanity Fair je i pjevačica i glumica Jennifer Lopez.
Lifestyle / Zabava | 14. 01. 2020. u 21:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je za života nizala uspjehe na području glazbe, filma i plesa, poznata 50-godišnja latino diva nije ispunila sve svoje želje već je priznala u posljednjem intervjuu koju stavku još nije skinula s liste želja.

Foto:Getty / Jennifer Lopez

Na chopperima u sumraku i u glamuroznim outfitima, uz Eddija Murphyja i Renée Zellweger, zvijezda naslovnice novog magazina Vanity Fair je i pjevačica i glumica Jennifer Lopez.

U iskrenom intervjuu pjevačica se osvrnula na svoju karijeru te priznala za čim u životu teži. Za vrijeme 30 godina duge karijere čini se da se zasitila užurbanosti grada i života zvijezde, pa se nada preseliti u nešto mirnije krajeve.

Latino ljepotica priznala je da bih se voljela preseliti iz SAD-a i početi mirniji i prirodniji život u Italiji, ili pak na sasvim drugom kraju svijeta, na Baliju gdje bi uživala u miru i malim stvarima.

"Voljela bih živjeti negdje drugdje, na primjer u malenom gradu u Italiji ili na Baliju. Htjela bih voditi jednostavniji život u prirodi gdje se mogu voziti na biciklu, kupiti kruh koji ću staviti u košaru i onda ga doma pojesti s pekmezom i samo jesti, slikati ili sjediti na stolici za ljuljanje iz koje imam predivan pogled na stablo masline ili krošnju hrasta. Imam takve maštarije", ispričala je svoju viziju savršeno provedenog dana J.Lo.

Rođena u New Yorku, većinu života provela je na gradskom asfaltu, što joj je omogućilo da razvije globalnu karijeru, gotovo na svim područjima. Za ulogu u posljednjem filmu koji je snimila, "Prevarantice s Wall Streeta" nagađalo se da bi mogla dobiti i nominaciju za Oscara, no kako kaže, i dalje je ljudi prepoznaju po glazbi.

"Ples i glazba moje su prve ljubavi, no prava ljubav mi je film", priznala je glumica koja je tijekom karijere ostvarila više filmskih uloga. Trenutno se raduje nastupu na Super Bowl poluvremenu, velikom showu koji je svake godine u Americi pravi spektakl. Nastupat će bok uz još jednu latino pjevačicu, Shakiru.

"Za to je savršen trenutak u mom životu, no veliki je to trenutak i za latino žene. Nastup na najvećem američkom događaju i ta pozornica na koju ćemo se popeti, trenutak je odličan i zbog trenutne situacije u zemlji", kazala je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close