kao fazlinovići

Jerry Lewis isključio iz oporuke šestoricu sinova

Lifestyle / Zabava | 23. 09. 2017. u 20:19 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni Jerry Lewis († 91) znao je do suza nasmijati ljude, vratiti im raspoloženje i nadahnuti ih svojim luckastim zgodama, ali nakon što je 2012. godine napisao oporuku, njegovi sinovi teško da će više imati osmjeh na licu.

Njegovih šest sinova iz prvog braka s pjevačicom Patti Palmer isključeno je iz oporuke!

Kako piše magazin „People“, Gary Lewis, Ronald Lewis, Anthony Joseph Lewis, Christopher Joseph Lewis, Scott Anthony Lewis i Joseph Christopher Lewis neće naslijediti ni centa od imovine svog pokojnog oca, koji je preminuo u kolovozu.

Jerry Lewis je s Patti Palmer bio u braku od 1944. do 1980. godine. Njegov sin Joseph umro je 2009. kao 45-godišnjak od posljedica predoziranja drogama.

„Joe je čitavoga života imao probleme, a za to je jedini krivac naš otac. Jerry Lewis je odvratan i zao čovjek. Nikad se prema mojoj braći nije odnosio s ljubavlju", kazao je za "Globe" Gary Lewis nakon smrti svoga brata.

Postavlja se pitanje tko će naslijediti njegovu imovinu?

Jerry Lewis sa suprugom SanDee i usvojenom kćerkom Danielle

U oporuci je kao jedina nasljednica navedena njegova druga supruga SanDee Pitnick. S njom je slavni komičar bio u braku od 1993. godine pa do svoje smrti 20. kolovoza 2017.

Jerry i SanDee su 1993. godine usvojili kćerku Danielle, koja je zadnjih godina bila uz svoga oca, između ostaloga i kao njegova menadžerica.

Danielle je u oporuci navedena na drugom mjestu, a sinova što se tiče, mogu samo žaliti.

Kopirati
Drag cursor here to close