Nakon ciklona

Jennifer Lopez donirala milijun dolara za Portoriko

Lifestyle / Zabava | 25. 09. 2017. u 08:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez donirala je u nedjelju milijun dolara za Portoriko, pokrenuvši kampanju u državi New York za pomoć ovom otoku koji je devastiran pet dana ranije u udaru ciklona Marija.

Jennifer Lopez, koja je rođena u New Yorku od roditelja Portorikanaca, kazala je da će donacija ići za više karitativnih organizacija te da će ona, zajedno s drugim zvijezdama latinoameričkog podrijetla, raditi kako bi se pomoglo teško pogođenom otoku.

Ciklon je za sobom u Portoriku i na otoku Domeniki ostavio 33 žrtve, samo nekoliko dana nakon prolaska strašnog uragana Irma. Poslije prolaska Marije Portoriko je ostao suočen s poplavama i klizanjem terena.

Taj američki teritorij s 3,4 milijuna stanovnika našao se bez električne energije bez koje će biti vjerojatno više mjeseci, a njegova telekomunikacijska mreža gotovo je potpuno razrušena, prenosi Hina.

"To je najjači ciklon koji je prošao Portorikom u posljednjih 20 godina i štete su strašne", kazala je pjevačica tijekom tiskovne konferencije. "Mi ćemo pod hitno poduprijeti Portoriko i druge Karipske otoke", rekla je Lopez na španjolskome.

Uvjeti života u Portoriku ne prestaju se pogoršavati od prolaska Marije. Brojni stanovnici stajali su u nedjelju satima u redovima u nadi da dođu do nešto hrane ili drugih potrepština, no puno njih se vratilo kućama praznih ruku kako se približavao policijski sat.

Kopirati
Drag cursor here to close