Svi pričaju o tom

Jennifer i Brad zapalili Internet

U Los Angelesu su dodijeljene 26. po redu SAG nagrade za najprestižnija filmska i televizijska ostvarenja, ujedno i jedan od pokazatelja favorita prije dodjele nagrade Oscar.
Lifestyle / Zabava | 20. 01. 2020. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Održana je dodjela glumačkih SAG nagrada, a jutro nakon dodjele svi pričaju o ponovnom susretu bivšeg para čije pomirenje obožavatelji silno iščekuju.

U Los Angelesu su dodijeljene 26. po redu SAG nagrade za najprestižnija filmska i televizijska ostvarenja, ujedno i jedan od pokazatelja favorita prije dodjele nagrade Oscar.

Osim proglašenih pobjednika, pažnja je bila usmjerena na modna izdanja poznatih osoba, ali ono o čemu se najviše priča su Brad Pitt i Jennifer Aniston koji su se susreli u backstageu, pozdravili i držali za ruke, što je dovoljno da korisnici društvenih mreža potpuno izgube glavu zbog ovog događaja, prenosi Gloria.hr.

Brad i Jennifer oboje su dobitnici nagrade, 56-godišnji Brad osvojio ju je za ulogu u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu", a 50-godišnja Jennifer primila je nagradu kao najbolja glumica u dramskoj seriji (The Morning Show). U naletu uzbuđenja i sreće bivši par si je čestitao prijateljskim zagrljajem, a svi su se nostalgično vratili u vremena kada su na dodjele nagrada dolazi kao par, u 2002. godinu kada su na crvenom tepihu Zlatnih globusa bili pravi "power couple".

Foto:Getty / Brad Pitt i Jennifer Aniston su se susreli u backstageu

"Budimo iskreni, teška je to uloga. Moj lik se napuši, skine majicu i ne slaže se sa ženom", komentirao je svoj lik Cliffa Bootha i nasmijao publiku. Nije propustio vidjeti Aniston kako prima nagradu, što je postala jedna od omiljenijih fotografija na Twitteru...

"Naletio sam na Jennifer, ona je odlična prijateljica, da", rekao je za američki ET na dodjeli Zlatnih globusa, a nakon što mu je novinar kazao da cijeli svijet želi vidjeti njihovu zajedničku fotografiju, našalio se - To je drugo najvažnije okupljanje godine? Shvaćam...Prvo je ponovno okupljanje Prijatelja, tako su mi rekli."

Kopirati
Drag cursor here to close