VIDEO

Jedna od najzgodnijih Hrvatica oduševila svijet

Bivša Miss Tajlanda je osmislila video kojim će ljepotice iz čak 40 zemalja obići svijet i javnost upozoriti na jednu jako važnu stvar.
Lifestyle / Zabava | 21. 04. 2020. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slovi za jednu od najzgodnijih Hrvatica, a sada je svojim postupkom oduševila cijeli svijet.

Vrijeme u kojem smo svi na neki način izolirani često zna u nama probuditi i neke dobre stvari. Tako se i jedna odlična inicijativa izrodila na Tajlandu, točnije kod Miss Tajlanda 2014.

Naime, ova ljepotica je odlučila da će angažirati svoje prijateljice koje su sudjelovale na Izboru za Miss Svijeta i tako okupila njih čak 40, među kojima je i naša Antonija Bračulj koja nas je 2014. predstavljala na ovom najprestižnijem izboru ljepote.

Naime, bivša Miss Tajlanda je osmislila video kojim će ljepotice iz čak 40 zemalja obići svijet i javnost upozoriti na jednu jako važnu stvar.

I nakon 6 godina i dalje skupa Miss World 2014! 40 predstavnica svojih zemalja snimile video koliko je važno prati ruke....

Objavljuje Miss Hrvatske za Miss SvijetaPonedjeljak, 20. travnja 2020.

 ''Ona nam se javila u grupu na društvenim mrežama koju imamo već šest godina. Predložila je da svi skupa napravimo video s dezinfekcijskim sredstvom te ljudima damo do znanja koliko je u ovoj situaciji važno misliti na higijenu. Svaka od nas je imala zadatak snimiti video kao da jedna drugoj dobacujemo, a na kraju su se sve naše snimke spojile u jedan veseli video koji ima edukativan karakter'', kazala je Antonija Bračulj, Miss Hrvatske 2014.

Ono što je još zanimljivo jest to da smo u ovom video, koji je objavljen i na službenoj FB stranici Izbora na Miss Hrvatske, mogli vidjeti koliko su se neke od najljepših žena svijeta promijenile u ovih šest godina. Tako je primjerice bivša Miss Mađarske trenutno u blaženom stanju, dok su neke ljepotice promijenile frizuru ili boju kose. Naša Antonija nije se puno promijenila. I dalje izgleda jednako atraktivno kao i kada je ponijela titulu Miss Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close