Sjećanje na velikog čovjeka i pjevača

Jedanaesta obljetnica preranog odlaska Toše Proeskog

Njegove riječi, ‘Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome.’, ostale su urezane u srcima svih onih koji su ga osobno poznavali
Lifestyle / Poznati i slavni | 12. 10. 2018. u 16:48 Bljesak.info
Kopirati

U utorak 16. listopada navršit će se jedanaest godina kako nas je napustio čovjek anđeoskog lica i glasa, Toše Proeski.

Toga dana, svatko će se na svoj način prisjetiti pjevača koji je ostavio neizbrisivi trag među svima nama, a njegovi sugrađani u Kruševu obići će posljednje počivalište makedonskog slavuja.

Video: Igra bez granica

U nedjelju 14.listopada u 09:00 sati, održati će se misa u crkvi na Rokovom perivoju u Zagrebu. Misi će nazočiti i maratonci iz Makedonije, a poslijepodne odlaze put Nove Gradiške, odakle u 17:00 sati kreće tradicionalni maraton Nova Gradiška – Kruševo, dužine 900 kilometara.

Kao i svake godine, i ovoga puta, maratonci će ovime, odati počast prerano preminulom Toši.

Video: Bože brani je od zla

Poznat po svojoj skromnosti, humanosti i nesebičnim pomaganjem onima kojima je to bilo najpotrebnije, Toše je uvijek pokazivao svoju ljudsku veličinu.

Njegove riječi, ‘Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome.’, ostale su urezane u srcima svih onih koji su ga osobno poznavali, te brojnih obožavatelja i štovatelja, a zavoljeli su ga kroz njegove pjesme.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.