Glazbeno i životno prijateljstvo

Jasna Gospić o prijateljstvu s Tifom - glazba je život

Jasna Gospić o prijateljstvu sa Mladenom Vojičićem Tifom - Glazba je za njega način života i drago mi je što će mi biti gost na beogradskom koncertu
Lifestyle / Zabava | 26. 05. 2018. u 14:28 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jasna Gospić i Mladen Vojičić Tifa gaje iskreno prijateljstvo još iz gimnazijskih dana. Mada su ih životni i poslovni putevi odveli na različite strane, sretni su kada god se sastanu, a ti dragocjeni trenuci su prilika da nadoknade propušteno, prisjete se nekih anegdota iz mlađih dana, te porazgovaraju o tome šta su radili u periodu kada se nisu imali priliku vidjeti.

Jedan od najljepših dueta na estradi je upravo njihov za pjesmu „Jedina“, koju je za njih napisao Mirko Šenkovski Geronimo. Ljubavna pjesma nosi osjećajnost i rokerski ton, a Jasna i Tifa su je iznijeli na najbolji način i svako joj je dao svoj specifičan pečat.

To je razlog što se našao na Jasninom albumu dueta „Muzici s ljubavlju“, jer je druženje s Tifom svakako lijep dio Jasnine mladosti, ali i karijere.

''Ja i Tifa smo oboje bili đaci Druge gimnazije, a živjeli smo u istoj ulici. Isticali smo se drugačijim stilom, ja sa svojom kovrdžavom kosom, a Tifa rokerskim stavom buntovnika. Tada je bio poseban i drugačiji, a cijenim ga jer je i danas ostao jedinstven i dosljedan sebi. Ima posebnu harizmu, a na sceni briljira. Glazba za njega nije puki posao, već način života, što ga i čini jednim od najvećih među glazbenicima. Drago mi je što ćemo se družiti na sceni na mom beogradskom koncertu, koji bi trebao biti najesen'', kaže Jasna Gospić.

Kopirati
Drag cursor here to close