Novogodišnja čestitka

Jala Brat se zahvalio obožavateljima zbog ispunjenja dječačkog sna

Svojim fanovima je poželio da budu jaki i u 2020. godinu uđu pozitivni i optimistični
Lifestyle / Zabava | 01. 01. 2020. u 20:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Društvene mreže / Jala Brat

Bosanskohercegovački reper Jasmin Fazlić – Jala Brat u utorak je objavio novogodišnju čestitku u kojoj se zahvalio obožavateljima što su mu pomogli ostvariti dječački san.

U čestitci je naveo kako je potrebno zaboraviti sve loše stvari koje su se dogodile protekle godine, jer ''svi mi imamo nešto što nas muči, svi nose neko breme i svako to na svoj način skriva koliko može u sebi''.

Svojim fanovima je poželio da budu jaki i u 2020. godinu uđu pozitivni i optimistični te da se nadaju da će ova godina biti bolja od svake druge.

Zdravlje sa obitelji, stavio je na prvo mjesto popisa želja obožavateljima i dodao ''volite se i ne dajte da vam to itko kvari''. Poručio je i što je to što ima istinsku životnu vrijednost.

''Borite se za pravu ljubav jer je to jedna od rijetkih stvari koja danas ima pravu vrijednost. Vjerujte u sebe, u svoje snove, u svoj talenat, u svoje ja! Ma koliko bilo drugačije, nerealno i nezamislivo, ništa nije nemoguće'', napisao je.

Uputio je zahvalu i otkrio što je to ustavi njegov san iz djetinjstva.

''Ja ću da vam se skromno s velikom dozom poštovanja zahvalim na ljubavi i pažnji koju ste mi poklonili i što ste mi omogućili da dječački san zaživi još jače - da svoje pjesme čujem gdje god da odem. Nema boljeg osjećaja nego živjeti ono što si nekada sanjao! Volim vas majke mi moje beskrajno i hvala vam ljubavi moje'', objavio je na društvenim mrežama reper.

Novu godinu, Jala je ipak dočekao radno. Nastupio je s Bubom Corelliem u inozemstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close