Zdravi život

Jala Brat: 'Sad sam u treningu, vjerujte mi da se trudim'

Naveo je kako kada je u razdoblju treniranja, teretanu posjećuje pet dana u tjednu
Lifestyle / Zabava | 31. 01. 2021. u 00:44 Bljesak.info
JALA BRAT - 10 Stvari bez kojih ne mogu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sad sam u treningu, sad sam u tom nekom fazonu da zdravo jedem, zdravo se hranim, u zdravom tijelu zdrav duh i vjerujte da se trudim'', poručio je reper Jala Brat u videozapisu koji je u četvrtak objavljen na kanalu Imperia TV-a.

Bosanskohercegovački reper u videoprilogu je otkrio bez kojih to deset stvari ne može zamisliti život. Među tim stvarima naveo je i uteg za vježbanje.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Jala Brat (@jalabrat)

Naveo je kako kada je u razdoblju treniranja, teretanu posjećuje pet dana u tjednu, a kad nije u tom razdoblju teretanu posjeti jednom-dva puta tjedno.

''Trudim se da odem bar 2-3 tjedno. Šta ćeš, nekad kad zglajzam ne odem'', dodao je.

U prilogu je također otkrio kako u životu ne može funkcionirati bez mobitela, novčanika, sata, naočala, kajle koju je naručio iz New Yorka, glazbe, tenisica te mesa.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Jala Brat (@jalabrat)

''Definitivno bez mesa ne mogu. Jedem ga 90% vremena svaki dan, što znači dva obroka dnevno. Želim da se izvinem svima koji ne jedu meso, ali ja stvarno ne mogu, tako sam naučen od malih nogu, pravo balkansko dijete, tako da živi bili, zdravi bili, zdravo se hranili, prijatno'', poručio je za kraj prilogu Jala dok je jeo odrezak.

Kopirati
Drag cursor here to close