Četiri banke

Iznajmila privatni otok: Kim Kardashian West proslavlja 40. rođendan

Kim Kardashian u tajnosti planira privatnim avionom dovesti 30 najbližih prijatelja na privatni otok kako bi proslavila 40. rođendan, otkriva Page Six. Iznajmila je privatni tropski otok, a gostima još nije otkrila točnu lokaciju...
Lifestyle / Zabava | 21. 10. 2020. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Photo: Michael Loccisano/Wire Image / Ako želite da se negdje pojavi Kim Kardashian, obratite se MMF-u

U pravilu, teško nam je i shvatiti i prihvatiti, ali činjenica je da svi starimo. To posebno teško pada onima koji žive od ljepote svoga tijela i/ili lica.

Jedna od najslikanijih i praćenijih žena svijeta zabave, Kim Kardashian West, danas, 21. listopada, svoj 40. rođendan i to sa stilom, kako je bilo za očekivati.

Kim Kardashian u tajnosti planira privatnim avionom dovesti 30 najbližih prijatelja na privatni otok kako bi proslavila 40. rođendan, otkriva Page Six.

Iznajmila je privatni tropski otok, a gostima još nije otkrila točnu lokaciju iako se sumnja da je odredište negdje na Karibima.

Goste će pokupiti u ranim jutarnjim satima idućeg tjedna te privatnim avionom odvesti na lokaciju. Izvori kažu da su se gosti već testirali na COVID-19 te da će ponoviti testiranje tijekom vikenda ne bi li se uvjerili da su svi sigurni.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Night Swim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Na njezinom će se rođendanu pojaviti većinom obitelj i suprug Kanye West.

Od bliskih prijatelja, izvori navode da će partyju prisustvovati Jonathan “Foodgod” Cheban.

“Gosti znaju kada trebaju biti spremni da ih se pokupi na avion. Destinacija je tajna zbog privatnosti”, kazao je jedan izvor.

Mediji za sada nagađaju da je riječ o Necker otoku Richarda Bransona gdje stane 22 gostiju ili Kamalame Cay, privatni otok na Bahamima gdje je Serena Williams provela svoj medeni mjesec s Alexisom Ohanianom 2017. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy Place

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Osim toga, jedan od  njoj dražih dizajnera, njujorški modni mag Alexander Wang, odlučio je njoj u čast osmisliti jedinstvenu haljinu koja je, ni manje ni više, nego doslovno nadahnuta njezinim prepoznatljivim oblinama.

Iskoristio je jednu njezinu fotografiju s plaže i otisnuo je na kreaciju prepunu šljokičastih detalja, što je oduševilo Kim i čime se odmah morala pohvaliti na društvenim mrežama.

Ova je haljina zapravo savršena optička varka.

Kim se čak svojevremeno znala šaliti sa svojim odjevnim stilom, govoreći da joj nije jasno zašto je prozivaju modnom ikonom kada je većinu vremena zapravo gola ili golišava... No upravo takav stil postao je najprepoznatljiviji modni imperativ druge dekade 21. stoljeća.

Foto: Instagram / Njujorški modni mag Alexander Wang kreirao je ovu haljinu

Kimberly Noel Kardashian (Kim Kardashian) - ukratko

Kimberly Noel Kardashian rođena je u Los Angelesu 21. listopada 1980. Puno je poznatija kao Kim Kardashian.

Za nju obično kažu da je američka reality zvijezda, poslovna osoba i model. Najpoznatija je po pojavljivanju u emisiji 'Keeping Up with the Kardashians'. U emisiji se pojavljivala zajedno sa svojom obitelji.

Također je poznata i po emisiji 'Kourtney and Kim Take New York'.

Roditelji su joj odvjetnik Robert Kardashian Sr. i Kris Jenner, za koju se smatra da je i danas glava obiteljskog klana.

Biografija Kim Kardashiana puna je skandala i tračeva. 2006. se istaknula na polju kućnog videa, dijeleći sumnjivu slavu s dobrom prijateljicom Paris Hilton, nasljednicom hotelskog carstva Hilton.

Snimanje intimne zabave s njezinim bivšim dečkom ukradeno je i dugo se pregledavalo na internet, što je Kim učinilo 'slavnom'.

Unatoč njezinim prosvjedima i navodima o krivotvorenju ovog videa, ubrzo je morala tužiti 'distributere', čime je potvrdila autentičnost snimke. Prema uvjeravanju ove reality zvijezde, još uvijek se stidi onoga što se dogodilo.

Bez obzira na 'stid', kasnije je počela koristiti svoju 'slavu' i dala se u visoki biznis s modom, nakitom, parfefima.. Ona i njezine sestre posjeduju mrežu butika gdje možete kupiti dizajnerske cipele, torbe i odjeću.

Kim je u braku s glazbenikom Kanye Westom, imaju četvoro djece: North West, Chicago West, Psalm West, Saint West, a Kim i Kanye za potrebe medijske pažnje često najavljuju razvod.

Kardashin je prethodno imala dva braka, s glazbenim producentom Damonom Thomasom i košarkašem Krisom Humphriesem.

Kopirati
Drag cursor here to close