Rođeno moje

Severina objavila pjesmu posvećenu sinu Aleksandru

Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika.
Lifestyle / Zabava | 04. 11. 2019. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Severina je u ponedjeljak objavila, po opisu njezinih suradnika, najemotivniju i najljepšu baladu u životu. Pjesma, koju je posvetila svom sinu Aleksandru,

Riječ je o pjesmi 'Rođeno moje' koju je ovo ljeto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pjesme 'Kao', 'Alcatraz', 'Grad bez ljudi', 'Dobrodošao u klub', 'Italiana', 'Uzbuna', 'Ko me tjero'...

''Severina me ljetos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lijepu, emotivnu pjesmu. Razmišljao sam o temi pjesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu", rekao je za Jutarnji Miloš Roganović.

Video: Severina /// Rodjeno moje (Official Video HD)

Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika. Svoju premijeru uživo imat će na nadolazećoj Severininoj turneji 'The Magic Tour', koja kreće 16. studenog iz Splita, a nastavlja se 23. studenog u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.

Sve se to događa u jeku njezine privatne drame. Podsjetimo, na pressici u povodu nove glazbene turneje progovorila je o incidentu koji se dogodio njezinom sinu u školi i optužila djelatnike da su ga zlostavljali.

Kopirati
Drag cursor here to close