Ogledalce, ogledalce...

Išao pod nož: Hector "Dumbo" Herrera ima novo lice!

Nakon operacije, njegove su uši postale 'aerodinamičnije', nos se smanjio, a tu su i još neki potezi kirurga kojima je lice i glavu Hectore Herrere učinio simetričnijima.
Lifestyle / Zabava | 30. 10. 2018. u 14:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji ovoga ljeta, većina je nogometaša otišla na zasluženi godišnji odmor, bez obzira do koje je faze njihova reprezentacija došla. Jedini je Hector Herrera (28), reprezentativac Meksika, otišao na operaciju - kod plastičnog kirurga!

Ovaj meksički veznjak konačno je našao malo vremena za neke zahvate s ciljem poboljšanja svog fizičkog izgleda, tako da je ''čika doktor za ljepotu'' mogao započeti rad na njegovome licu i ušima.

Hector Herrera sa svojim klempavim ušima, koje su postale njegovim zaštitnim znakom, ovim je zahvatima na svome licu želio ''pobijediti'' mnogobrojne nadimke koji su ga pratili.

Nadimci kao (slonić) Dumbo, La Champion (asocijacija na pehar s ''ušima'' Lige prvaka), Moe (barmen iz serije „Simpsons“ - asocijacija na nos i oblik lica kod Herrere), neki su od najživopisnijih.

Nakon operacije, njegove su uši postale 'aerodinamičnije', nos se smanjio, a tu su i još neki potezi kirurga kojima je lice i glavu Hectore Herrere učinio simetričnijima.

Tim povodom Herrera u jednom ranijem statusu na Twitteru navodi: "Ovim želim priopćiti kako sam se odlučio dva tjedna odmora iskoristiti za jednu kiruršku intervenciju, od koje sam se u potpunosti oporavio. Kako bih izbjegao špekulacije i ostao vjeran svojoj transparentnosti, koja me je uvijek karakterizirala, želim objaviti da sam bio podvrgnut jednog funkcionalnoj kirurškoj korekciji nosa. To sam učinio zbog poboljšanja disanja, što će poboljšati i moj sportski učinak. Osim toga, uradio sam i korekciju ušiju".

Ako je suditi po Herrerinim zadnjim igrama za FC Porto, novi nos osigurava mu puno bolji njuh za golove. Pogodio je, između ostalog, nedavno na utakmici Lige prvaka protiv moskovskog Lokomotiva.

Šanse da ga nakon estetske operacije više ne uvrštavaju u top deset najružnijih profesionalnih nogometaša, neka svatko za sebe procijeni.

Kopirati
Drag cursor here to close