Zaraza

Influencerica zgrozila javnost pokretanjem ''korona izazova''

Istaknula je kako je prije lizanja provela 40 minuta dezinfikujući dasku za WC šolju te da je zahvaljujući tom videu zaradila 4.000 dolara.
Lifestyle / Zabava | 16. 03. 2020. u 18:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Influencerica Ava Louise objavila je video na kojem liže dasku WC šolje u avionu u vrijeme dok cijeli svijet strahuje od zaraze korona virusom i svi upozoravaju na važnost higijene.

Video objavljen na TikToku, na kojem je prati oko 20.000 tisuća ljudi, poriširio se po društvenim mrežama, a snimak je nazvala "corona challenge", odnosno korona izazov, piše Klix.

Međutim, većina ljudi je bila zgrožena njenim ponašanjem te su joj uputili negativne komentare zbog čega je Ava video obrisala sa svog profila.

Uskoro se javila uz komentar da zna da su njeni fanovi zabrinuti zbog nje i boje se da bi mogla umrijeti, ali da je ona "sasvim dobro".

Inače, Avu na Instagramu prati oko 150.000 ljudi, a na ovoj društvenoj mreži je objavila kako je to učinila kako bi CNN izvještavao o njoj.

Također, istaknula je kako je prije lizanja provela 40 minuta dezinfikujući dasku za WC šolju te da je zahvaljujući tom videu zaradila 4.000 dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close