Usred Los Angelesa

Ibrahimović u svlačionici raspalio "Vraćam se majci u Bosnu", Halid mu se zahvalio

Popularni napadač je u svlačionici usred Los Anglesa raspalio na zvučnike pjesmu poznatog pjevača Halida Bešlića
Lifestyle / Zabava | 11. 01. 2019. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vraćam se majci u Bosnu.

Tim je riječima Zlatan Ibrahimović najavio svoj povratak na treninge LA Galaxyja.

Popularni napadač je u svlačionici usred Los Anglesa raspalio na zvučnike pjesmu poznatog pjevača Halida Bešlića i tako oduševio veliki broj navijača i pratitelja na društvenim mrežama, piše 24sata. 

Naime, pjevač je na svom Facebooku objavio Ibrahimovićev video i zahvalio mu se što sluša njegove pjesme.

“Hvala Zlatanu Ibrahimoviću”, napisao je Halid.

- Povratak na posao - napisao je kratko Ibrahimović, a nije trebalo dugo da brojni poznati sportaši s ovog područja ostave svoje komentare ispod objavljenog videozapisa. 

 - Đes, ba, Bošnjo. I bilo je vrijeme. Halid je ponosan - napisao je najpoznatiji košarkaš iz BiH Jusuf Nurkić, a kratak komentar je ostavio i Nemanja Matić koji je sa Zlatanom dijelio svlačionicu u Manchester Unitedu: "Seljak".

Naš nogometaš Borna Sosa je tagirao Josipa Brekala, dok je Duje Ćaleta-Car prokomentirao video s bivšim suigračem iz Red Bulla, Smailom Prevljakom.

Majka iz Hrvatske, otac iz BiH

Najpoznatiji švedski nogometaš je rođen i odrastao u Malmöu, ali više je puta tijekom najpopularnijih godina karijere isticao svoje porijeklo. Ibrahimovićev otac Šefik je iz Bosne i Hercegovine dok mu je majka Jurka iz Hrvatske. Navodno se Ibra nudio i hrvatskoj reprezentaciji, ali u HNS-u nije bilo sluha.

Karijeru je započeo u u klubu iz rodnog mjesta, a igrao je potom u Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu, PSG-u, Manchester Unitedu dok je od 2018. godine u Los Angelesu.

Kopirati
Drag cursor here to close