Sanremo

Ibra održao govor: 'Svi ste vi Zlatan i ja sam svatko od vas'

"Najvažnije je da svaki dan radite razliku. Posvećenost, koncentracija. Svaki od vas može na neki mali način biti Zlatan. Svi ste vi Zlatan i ja sam svatko od vas".
Lifestyle / Zabava | 07. 03. 2021. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: CultOfCalcio / Ibrahimović je u Italiji velika zvijezda

Zlatan Ibrahimović velika je zvijezda u Italiji i to ne samo nogometna. Popularni nogometaš postao je prava atrakcija gostovanjem na glazbenom festivalu Sanremu, o čemu su mediji proteklih dana naširoko pisali.

Ibrahimović se na otvaranju pojavio uz taktove pjesme Nade Topčagić "Jutro je", pa je zapjevao sa Sinišom Mihajlovićem. Nakon svega, pripala mu je i čast da zatvori festival.

Zlatan je prvo objavio video iz auta u kojem je sviralo - a što drugo - "Jutro je". Ista pjesma pratilga ga je i kada se pojavio na sceni, a tamo je održao govor u svom stilu o kojem se priča u Italiji, prenosi Gol.hr.

"Svi su znali Zlatana prije ovog festivala. Zašto je onda Zlatan došao ovdje? Jer voli izazove, adrenalin, priliku za rast. Ako si ne postavite izazov, nećete rasti.

Kad izađete na teren, možete izgubiti ili pobijediti. Odigrao sam 945 utakmica, mnoge pobijedilo, ali ne sve. Osvojio sam 11 naslova prvaka i neke izgubio. Ja sam Zlatan i bez pobjede u svakoj utakmici. Ja sam Zlatan kad pobjeđujem i gubim.

Zabio sam 500 golova, ali nekoliko sam šansi i promašio. Samo nekoliko. Neki penali nisu dobro završili. Ali neuspjeh nije suprotnost uspjehu, neuspjeh je dio uspjeha. Raditi ništa je najveća greška koju možete napraviti.

Ako je Zlatan u krivu, onda i vi možete biti. Najvažnije je da svaki dan radite razliku. Posvećenost, koncentracija. Svaki od vas može na neki mali način biti Zlatan. Svi ste vi Zlatan i ja sam svatko od vas. Ovo nije moj festival, nego festival cijele Italije. Hvala, Italijo, moj drugi dome", rekao je Ibrahimović.

Kopirati
Drag cursor here to close