Ajdin Sefer

Hollywoodski put mladog Mostarca: Od Lady Gage do filmova

Ovaj uspješni maneken i glumac odradio je ovog ljeta nekoliko značajnih kampanja
Lifestyle / Zabava | 09. 08. 2018. u 22:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarac Ajdin Sefer (29) pozornost svjetske javnosti privukao je prije nekoliko godina pojavivši se u glavnoj ulozi spota G.U.Y. glazbene zvijezde Lady Gaga. Sefer sada gradi glumačku karijeru u Hollywoodu.

Ovaj zgodni Hercegovac nedavno se pojavio u kratkom filmu "Return Of The Goat". Filmsko ostvarenje potpisuje redatelj Mark Jenkinson u produkciji "Rogue Filmsa".  



Sefer je iz Holliywooda “Dnevni avaz” otkrio detalje sa seta.

''Bio je super osjećaj. To je prvi put da sam imao takvu ulogu gdje sam bio antagonist. Na snimanju su mi cijelo tijelo tetovirali, a imao sam i masku. Imao sam i dublera koji je trebao voziti auto umjesto mene. Producenti nisu znali da znam voziti automobil sa mjenjačem, a kad je došla scena s automobilom, pitali su bi li smio samo pomjeriti auto pa će dubler ostalo uraditi. Rekao sam im da cijeli život vozim auto sa mjenjačem, jer je kod nas, u Europi, to itekako prisutno. Tako da dubler nikako nije trebao raditi, samo je uživao'', govori Sefer.



Ovaj uspješni maneken i glumac odradio je, inače, ovog ljeta nekoliko značajnih kampanja, i to za “Nissan” i JBL, koje su se mogle vidjeti i za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Ajdin je radio i za "SoFi", "W hotel" te za "Orange twist". 

Ajdin Sefer je u Sjedinjene Američke Države došao je kao desetogodišnjak. Nikada, ipak, nije dopustio da ga odgaja sredina nego njegovi roditelji, koji su se postarali da ne zaboravi svoje porijeklo.

''Sav onaj ahlak, to jeste lijepo ponašanje, koji su roditelji donijeli iz Bosne i Hercegovine, prenijeli su na mene. Trudim se da ne zaboravim maternji jezik, družim se s ljudima koji vuku iste korijene i nikad neću zaboraviti tko sam i odakle sam'' kazao je Sefer.

 

Stretch your limits

A post shared by Ajdin Sefer  i-Dean (@ajdinsefer) on

 

Be Mine #HappyValentinesDay @lord_argotheonly

A post shared by Ajdin Sefer i-Dean (@ajdinsefer) on

 

Finish the year strong

A post shared by Ajdin Sefer i-Dean (@ajdinsefer) on

Kopirati
Drag cursor here to close