Nakon Rovinja

Hollywoodska glumica u Splitu snima kadrove filma 'Bliss'

Filmska je ekipa već noćas radila u Galeriji Meštrović, a do kraja dana se očekuje i snimanje u strogom centru, na Rivi i Prokurativama.
Lifestyle / Zabava | 22. 07. 2019. u 15:37 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hollywoodska zvijezda Salma Hayek ponovno boravi u Splitu gdje snima kadrove znanstveno-fantastičnog filma 'Bliss', u kojemu glumi s Owenom Wilsonom.

Foto:Slobodna Dalmacija / Hollywoodska glumica u Splitu snima kadrove filma

Dok njezin kolega s obitelji već danima boravi u Splitu, a radni je posjet Hrvatskoj iskoristio i za ležerne šetnje gradom, te uživanje u ribljim specijalitetima u nekolicini poznatih restorana, Salma je zbog poslovnih obveza u Americi u gradu pod Marjanom osvanula tek pred samo snimanje.

Filmska je ekipa već noćas radila u Galeriji Meštrović, a do kraja dana se očekuje i snimanje u strogom centru, na Rivi i Prokurativama, piše Slobodna Dalmacija.

Foto:Slobodna Dalmacija / Hollywoodska glumica u Splitu snima kadrove filma

Producentska ekipa svojski se brinula da novinarske ekipe i znatiželjnici ne remete rad na setu, pa su glavnu žensku zvijezdu non-stop štitili kišobranima, kako fotoreporteri ne bi mogli "uloviti" dobar kadar.

Salma Hayek je već boravila u Hrvatskoj gdje je u Rovinju i Zagrebu s kolegama Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom snimala "The Hitman's Wife Bodyguard".

Kopirati
Drag cursor here to close