Gdje je „Charlie“?

Hoće li u nastavku Top Guna glumiti i Kelly McGillis?

I dok Cruise i sada izgleda kao ozbiljniji mladić, Kelly McGillis, koja je glumila „Charlie“, više nije za prepoznati. Bore na licu, nešto kilograma viška, sijede vlasi... neki su od tipičnih znakova starenja.
Lifestyle / Zabava | 08. 06. 2018. u 07:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je američki glumac Tom Cruise (55) putem Twittera objavio kako je počelo snimanje filma "Top Gun: Maverick", kao neku vrst nastavka kultnog filma "Top Gun" iz 1986., fanovi se pitaju što je s „Icemanom“ i Maverikovom prijateljicom Charlotte „Charlie“ Blackwood?

I dok Cruise i sada izgleda kao ozbiljniji mladić, Kelly McGillis, koja je glumila  „Charlie“, više nije za prepoznati. Kao da je Tom pronašao eliksir protiv starenja, a Kelly se prepustila godinama i jednostavno pustila životu da uđe u neku svoju sljedeću fazu. Bore na licu, nešto kilograma viška, sijede vlasi... neki su od tipičnih znakova starenja. Nije na njih imuna ni Kelly McGillis (60), čini se.

Val Kilmer (58), koji je glumio Toma „Icemana“ Kazanskog, borio se zadnjih godina protiv tumora grla.

Još nije poznato hoće li Kelly i Val također imati uloge u nastavku Top Guna.

Nakon što se pojavila u filmu „Top Gun“, Kelly McGillis stekla je milijune muških obožavatelji. Danas ju većinom ne mogu prepoznati, koliko se promijenila.

U prvom nastavku još su igrali i Anthony Edwards (56) i Tom Skerritt (84).

- Nastavit ćemo u tonu prvog dijela filma. Avijatičari se vraćaju i potreba za brzinom. Imat ćemo brze strojeve. Bit će to natjecateljski film - rekao je u glumac u intervjuu prošle godine za američku televiziju Access. Dodao je kako mu se jako svidio prvi film, a sada će biti napretka za Mavericka te će upravo zbog tog lika nastavak zvati 'Top Gun: Maverick'.

Kaže kako nije htio dodavati proj dva iza naziva 'Top Gun', pošto želi da nastavak bude filmska priča za sebe.

- Jako sam uzbuđen. Ovo je veliki izazov - ispričao je Cruise, koji bi u filmu trebao igrati instruktora letenja.

Pošto je redatelj Tony Scott, koji je režirao original iz 1986., preminuo, nastavak će producirati sam Cruise s Jerryjem Bruckheimerom (74) i Davidom Ellisonom (35) iz produkcijske kompanije Skydance.

Film bi se u kinima trebao pojaviti za otprilike godinu dana.

Video:  Top Gun 2: Release Date (HD)
Kopirati
Drag cursor here to close