Film

Hobbs And Shaw u domaćim kinima od 1. kolovoza

Eksplozivno novo poglavlje u filmskom univerzumu FAST AND FURIOUS 9: HOBBS & SHAW, u bh. kinima od 1. kolovoza
Lifestyle / Zabava | 29. 07. 2019. u 09:01 Bljesak.info
Hobbs And Shaw

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza PAKLENE ULICE ( FAST & FURIOUS) sada predstavlja potpuno novi projekt u kojem Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge Luk Hobbsa i Dekarda Shawa u  filmu PAKLENE ULICE - HOBBS & SHAW.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da  savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažira briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw morat će da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film HOBBS & SHAW eksplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu FAST & FURIOUS, rasprostirući se širom planete, od Los Angelesa do Londona i od toksičnih predjela Chernobila pa sve do raskošne ljepote Samoe.

Kopirati
Drag cursor here to close