Ljubav je na selu

Hercegovka Valentina otvorila dušu: Vatroslavova majka me ružno komentira po Fejsu

U Ražancu pokraj Zadra, u ljubavnom gnijezdu Vatroslava Tijana, svoje je mjesto našla i njegova djevojka Valentina.
Lifestyle / Zabava | 03. 06. 2018. u 15:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubav se dogodila sudionicima showa ''Ljubav je na selu'' Vatroslavu Tijanu iz Ražanca i njegovoj odabranici Valentini Curić iz Blizanaca pokraj Međugorja, piše Slobodna Dalmacija.

U Ražancu pokraj Zadra, u ljubavnom gnijezdu Vatroslava Tijana, svoje je mjesto našla i njegova djevojka Valentina. Dva snažna karaktera puno se vole, malo i svađaju, tu i tamo podbadaju, ne daju jedan drugome gušta. A sve je počelo kada je Valentina za Božić Vatroslava vidjela na reklami za show, i rekla, "oops, idem se prijaviti".

''Gledala sam show svake sezone, i stvarno nisam nikada mislila da bih se prijavila. To me uopće nije vuklo. Ali kad san vidjela da je tu i Vatroslav, rekla sam, idem. Baš mi se svidio. Moji su strašno bili protiv toga da uđem u show, znate kakvi su tradicionalni Hercegovci. Ali, mi smo se odmah skompali, evo već četiri mjeseca živimo zajedno u Ražancu. Kupio mi je auto da bih lakše išla na posao u Zadar, gdje sam jedno vrijeme radila. Ovo ću ljeto posao imati u Ražancu, stiže nam sezona. Vatroslav mi malo digne živce, malo se svađamo, ljutimo, pa ne razgovaramo, kao i svi parovi. Ali ne bismo to ni radili da se toliko ne volimo'', kaže Valentina.

A onda je otvorila dušu i ispričala otvoreno kako, usprkos tome što mjesecima već žive zajedno i imaju vrlo ozbiljne planove, nema podršku i prihvaćanje Vatroslavove obitelji. Ljuti je to, pogađa, ne shvaća zašto ne žele prihvatiti njihovu sreću, Vatroslavu time pokušavajući nametnuti svoja razmišljanja o njegovoj budućnosti, piše Slobodna Dalmacija.

''Čak me Vatroslavova majka ružno komentira po društvenim mrežama, te na njegovoj FB stranici. Piše neke vrlo ružne riječi o meni, vjeruje lažima drugih ljudi, posebno moga bivšeg svekra koji me je zlostavljao dok sam bila u braku. I nastavio nakon raskida braka. Njegova me majka nije željela ni upoznati u ova četiri mjeseci koliko s Vatroslavom živim, kako bi vidjela kakva sam zapravo osoba. Njezin je sin odrasli čovjek koji može samostalno odlučivati s kim će biti. Ako je on sretan, i njegovi bi roditelji trebali biti sretni zbog njega. Moja je majka bila kod nas u Ražancu, Vatroslava nisam još odvela u Međugorje, ali imamo veliku feštu za koji mjesec i dolazimo gore da upozna moju obitelj'', kaže Valentina.

A što veli Vatroslav? Pa to da je ovo bilo posebno iskustvo, koje mu je donijelo i jednu hercegovačku zgodnu, lijepu furiju u život. Kaže kako mu je stigla ljubav, pa potvrđuje i malo svađe, ali tako to već uobičajeno biva. Bi li ponovio ovo iskustvo?

''Ponovio bih svakako, osim šta bih od produkcije tražio dnevnice. Bilo je i prilično naporno, ali i lijepo. A iza svega toga ostala je moja Valentina'', kaže Vatroslav.

Kopirati
Drag cursor here to close