Nastup u Čapljini

Hercegovina se raduje koncertu Željka Bebeka

Bebek je u samostalnoj karijeri stvorio značajan opus pjesama, koje će izvesti na skorašnjem koncertu u Čapljini ali neće izostati ni hitovi iz vremena ''Bijelog dugmeta''.
Lifestyle / Zabava | 25. 02. 2019. u 17:26 Sponzorirani članak
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovke i Hercegovci se po dosadašnjim reakcijama, jako raduje koncertu legendarnog Željka Bebeka koji će se održati 21. travnja u Športskoj dvorani Čapljina.

Nije ni čudno obzirom da se Bebek smatra jednim od najboljih pjevača bivše Jugoslavije.

Ovaj regionalni pjevač, koji se može nazvati ikonom glazbe, jednako se raduje ovom koncertu i obećava dobar provod. Iako su mu 74 godine, njegov glas i karijera ne jenjavaju. Takvu popularnost ipak doživljavaju samo rijetki pjevači. O tome svjedoče rasprodane dvorane i arene.

Bebek je u samostalnoj karijeri stvorio značajan opus pjesama, koje će izvesti na skorašnjem koncertu u Čapljini ali neće izostati ni hitovi iz vremena ''Bijelog dugmeta''.

Video: Željko Bebek - Sinoć sam pola Kafane popio

Ne propustite ovaj veliki koncert i ulaznice nabavite na vrijeme putem sustava Kupikartu.ba i sljedećim prodajnim mjestima: Čapljina (caffe bar Hennessy), Metković (caffe bar Carpe Diem), Mostar (slastičarna Aldi), Čitluk (The Basement Pub), Ljubuški (caffe bar Raffaello) te Međugorju (Pivnica Međugorje). Ulaznice je moguće kupiti i online, putem sustava kupikartu.ba.

Postoji mogućnost i rezervacije stajaćih stolova u VIP zoni. Broj stolova ograničen. Uvjeti za rezervaciju stola: uz minimalno 4 ulaznice kupljenih u pretprodaji te uz konzumaciju jedne boce žestokog pića iz ponude.

Stolove možete rezervirati isključivo NAKON KUPNJE ULAZNICA na broj: 063 447 589 ili na mail: [email protected].

Također, sve informacije o koncertu, ulaznicama i rezervacijama, možete dobiti na broj 063447589 ili na mail: [email protected]

Djeci do 10 godina ulaz je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close