Najavljujemo

Helem nejse za vikend u Mostaru i Tuzli

Prvi koncert turneje kreće iz Hercegovine, gdje će u petak, 12.4. u OKC Abrašević u Mostaru početi turneja ''Pola čovjek, pola jedan''.
Lifestyle / Zabava | 11. 04. 2019. u 08:53 Bljesak.info
Službena najava turneje

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa Helem nejse je prije par tjedana objavila novi studijski album ''Pola čovjek pola jedan''. Pozitivna vijest za bh. glazbenu scenu je da će mladi zaljubljenici hip hop zvuka već ovaj vikend u Mostaru i Tuzli moći uživati u live nastupima ovog benda.

Prvi koncert turneje kreće sa juga BiH iz suncem okupane Hercegovine, gdje će u petak, 12.4. u OKC Abrašević u Mostaru početi turneja ''Pola čovjek, pola jedan''.

Dan poslije ekipa putuje na sjeveroistok BiH, gdje će u kutnoj tuzlanskoj Palmi nastaviti svoju turneju pod Red Bull etiketom. Cijena ulaznica za koncerte je 6 KM sa uključenom konzumacijom.

Koncertni nastupi benda su veoma zanimljivi, jer pored kvalitetne glazbe uvijek pripreme sadržajan, zanimljiv i duhovit nastup. Veliki talent i iskustvo stečeno u tjednoj radio emisiji, solo koncertima i nastupi na festivalima i kao gosti na koncertima Dubioze kolektiv i Ede Maajke su pomogli da postanu suvereni vladari staga. Posebno sada kada imaju dva albuma, šaljivo su najavili da će ih publika napokon moći pozvati i na bis. 

''Album je objavljen na youtubeu s pet spotova i devet lyric videa, a može se naći i na internet servisima; deezer, spotify, itunes, amazon itd. Naš cilj je da u narednom periodu što više sviramo i promoviramo album. Na našim koncertima također ćete moći kupiti i fizičko izdanje albuma. Pozivamo sve naše vjerne fanove da dođu na koncerte, jer garantiramo neviđenu cašpiju'', izjavili su momci iz grupe Helem nejse pred vikend nastupe.

Karte za ova dva koncerta se mogu kupiti u sustavu KupiKartu.ba, a u Tuzli karte se također mogu naći u kultnom cafe baru Sloboda.

Kopirati
Drag cursor here to close