OKC Abrašević

Helem nejse stiže u Mostar!

Naoružani dobrom energijom i osvježeni novim repertoarom, kreću u pohod na Mostar, Tuzlu, Bihać, Brčko i Zagreb.
Lifestyle / Zabava | 02. 04. 2019. u 17:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevski reperi Helem nejse nastupit će u petak, 12. travnja, u OKC Abrašević u Mostaru.

Nakon što su prije samo nekoliko dana objavili drugi studijski album ''Pola čovjek pola jedan'', sarajevska grupa Helem nejse kreće na promotivnu koncertnu turneju u mjesecu travnju.

Video: Helem Nejse - Najava turneje "Pola čovjek pola jedan" 

Inovativni momci iz sarajevskog benda turneju su najavili reproduciranjem scene iz kultnog filma Kum. Glavnu ulogu u ovom videu je odlično odglumio kultni bh. glumac Izudin Bajrović.

Naoružani dobrom energijom i osvježeni novim repertoarom, kreću u pohod na Mostar, Tuzlu, Bihać, Brčko i Zagreb. Ovim koncertima službeno započinje turneja #polačovjekpolajedantour.

Video: Helem nejse - Kabadahija ft. Marko Louis

Drugi studijski album "Pola čovjek, pola jedan" logičan je nastavak i napredak njihove raznolike karijere koja je uistinu jedinstvena pojava na ovim prostorima. Najveći hit "Kabadahija" sastavni je dio novog izdanja koje donosi mnogobrojne zanimljivosti uz veliku glazbenu raznolikost. Četrnaest novih pjesama zaokruženi u jednu vrlo zanimljivu cjelinu, priopćeno je iz Abraševića.

Publika će uživati uz nove potencijalne hitove kao što su ''A ja sam za to'', ''Zijo Kamatar'', ''Mahala'', ''Kafa na aparatima'' na kojoj su udružili snage sa regionalno popularnim reperom Frenkijem, kao i u svim starim hitovima koje je njihova publika već navikla da sluša.

Video: Helem nejse - Kafa na aparatima ft.Frenkie

''Konačno smo dočekali trenutak kada možemo reći da će repertoar našeg koncerta biti presjek naše cijele karijere, a zapravo imamo samo dva albuma. Sada već možemo izaći i na bis. Jedva čekamo ponovni susret s Mostarom, Tuzlom i Bihaćem, kao i premijerne nastupe u Brčkom i Zagrebu. Bit će ovo jedna potpuna cašpija i niko ne bi trebao ostati ravne duše. Vidimo se ljudi, ponesite steznike, zavežite znojnike'', izjavili su momci iz benda.

Cijena ulaznice za mostarski koncert bit će 6 KM sa uključenom konzumacijom.

Kopirati
Drag cursor here to close