Romantični svijet

Hari Rončević konačno nastupa u Mostaru

"Svi moji nastupi budu prepuni emotivne atmosfere i pred predivnom publikom, kojima je glazba i dobra pisma užitak, pa virujen da će takav biti i ovaj. Ja obećavam nezaboravan i ležeran nastup", kazao je Hari.
Lifestyle / Zabava | 20. 03. 2018. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedinstveni dalmatinski šarmer i romantičar Hari Rončević na radost onih koji vole njegove pjesme, po prvi put nastupa u gradu Mostaru. Ovaj najistaknutiji i najpoznatiji splitski kantautor, uvest će vas u romantični svijet svojim pjesmama 14. travnja u HD Herceg Stjepan Kosači s početkom u 20:30 sati.

Ljubav između Harija i mnogih iz Hercegovine, traje još od njegovog početka, davne 1994. godine. Harijevi nastupi su ujedno i glazbene priče koje se svakako trebaju doživjeti.

Njegovi hitovi 'Buntovnik s razlogom', 'Još tvog je poljupca', 'Još ne znam kud s tobom', 'Kad jednom ovom zafalim se tilu', 'Kome ćeš sad' i druge, su veliki hitovi koji će uvijek biti rado slušani.

Treba istaknuti kako je Hari poznat i po suradnji sa brojnim estradnim zvijezdama za koje je pisao samo velike hitove kao što su 'Moj lipi anđele' i pjesmu 'Još ovaj put' za Olivera Dragojevića, kao i veliki hit 'Zemlja i stina' za Doris Dragović.

Također je pisao i pjesme za druge glazbene zvijezde kao što je Giuliano, Tedi Spalato i drugi. Hari Rončević je osvojio niz prestižnih nagrada na mnogim festivalima.

"Jako se veselim skorašnjem nastupu u Mostaru, a posebno zbog toga što je ovo naš prvi susret. Svi moji nastupi budu prepuni emotivne atmosfere i pred predivnom publikom, kojima je glazba i dobra pisma užitak, pa virujen da će takav biti i ovaj. Ja obećavam nezaboravan i ležeran nastup“, kazao je Hari.

Ulaznice su puštene u prodaju i možete ih kupiti na blagajni Kosače svaki radni dan od 13 do 20 sati, kao i online na Kupikartu.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close