Glazbeni spektakl

Hanka Paldum obljetnicu karijere obilježit će koncertom u Lisinskom

Miljenica publike svojim interpretacijama osvaja cijeli svijet. Ponosna na svoje bosansko-hercegovačko porijeklo, ali i veliku ljubav prema Zagrebu
Lifestyle / Zabava | 28. 08. 2019. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hanka Paldum obilježit će koncertnim spektaklom na najljepši način 45 godina glazbene karijere 14. listopada u Velikoj dvorani KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Koncert pod nazivom “Ja vas pjesmom zovem”, u produkciji Paule Jusić i Đele Jr Jusića,  objedinit će sve najznačajnije glazbene trenutke i pjesme ove glazbene dive čarobnog glasa i bezvremenski otpjevanih pjesama, a naročito sevdalinki koje su obilježile njen glazbeni put, priopćili su organizatori. 

Miljenica publike svojim interpretacijama osvaja cijeli svijet. Ponosna na svoje bosansko-hercegovačko porijeklo, ali i veliku ljubav prema Zagrebu u kojem je uvijek rado viđena gošća, svoj veliki jubilej i radost te obljetnice želi podijeliti upravo sa Zagrebačkom publikom u zagrebačkom hramu kulture i na taj način se zahvaliti svima koji je prate već desetljećima, i to na način na koji najbolje zna, a to je pjesmom.

''Upravo zato koncert nosi naziv 'Ja vas pjesmom zovem' i bit će prava poslastica za ljubitelje pravog, iskonskog sevdaha, ali i pjesama koje spajaju stilove i narodne i zabavne glazbe. Bit će to presjek Hankinih 45 godina bogate i uspješne glazbene karijere'', naveli su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close