Instagram

Hana se pohvalila s pola milijuna

Fotografija je, navodi, nastala u najluđoj noći, a s balonima ju je iznenadio suprug Tarik
Lifestyle / Zabava | 19. 01. 2020. u 17:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Društvene mreže / Hana Hadžiavdagić

Hana Hadžiavdagić Tabaković pohvalila se u nedjelju na društvenim mrežama sa svojih pola milijuna pratitelja.

Ova TV voditeljica i novinarka, influenserica te motivacijska govornica, kako joj piše na Instagramu, objavila ja fotografiju s balonima u obliku ''500 K'', kako bi se zahvalila svojim pratiteljima.

Foto: Društvene mreže / Hana s balonima

Fotografija je, navodi, nastala u najluđoj noći, a s balonima ju je iznenadio suprug Tarik. Na tu brojku je, tvrdi, zaboravila ''dok sam željela svim gostima ugoditi s poklonima, te se potruditi da zabava bude savršena''.

Broja od pola milijuna pratitelja joj je, kaže, vrlo važna. S većim brojevima, raste i veća odgovornost.

''Ljudi rastemo iz dana u dan i postajemo jedna velika ali sretna obitelj. Volim Vas sve, pokušavam odgovoriti na svaku poruku i biti tu za sve Vas kao što ste Vi tu za mene. Sretna sam što s Vama dijelim životne trenutke, uspone i padove, sreću i tugu...ma sretna sam što Vas imam i hvala Vam što ste me naučili kako postati bolji čovjek u ovom sumornom vremenu. Ovo nije mala brojka, a s ovom brojkom raste moja odgovornost prema svima Vama koji me volite i podržavate sve ove godine'', napisala je.

Svojim obožavateljima dala je i obećanje.

''Trudit ću se i dalje biti, prije svega, iskrena, voljeti Vas sve podjednako, iz dana u dan biti Vam motivacija i starija sestra koja je tu kada imate probleme. 2020. godina i mojih prvih 500 tisuća, a sada idemo po prvi milijun jer Vaša 'Opet Najljepša' to zaslužuje'', objavila je Hana.

Bosanskohercegovačka influenserica ovih dana uživala je na skijanju u Italiji.

Kopirati
Drag cursor here to close