Večernjakov pečat

Halilhodžić plačući: Poslije 21 godinu sam došao na Rondo; Mostar ne treba dijeliti

Vahid Halilhodžić jedan je od četvorice dobitnika priznanja ''Osoba godine'', a njegov emotivni govor obilježio je 17. ''Večernjakov pečat''.
Lifestyle / Zabava | 14. 05. 2018. u 23:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatko Dalić, Vahid Halilhodžić, Vladimir Petković i Mladen Krstajić proglašeni su osobama godine za 2017. godinu na 17. manifestaciji ''Večernjakov pečat'' održanoj u ponedjeljak navečer u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Riječ je o četvorici nogometnih izbornika iz BiH, a neki od njih vodit će reprezentacije na SP u Rusiji.

''Da vam kažem jednu istinu večeras, ja sam poslije 21 godinu došao na Rondo. Bit ću vam iskren da kažem da sam imao razgovore s Jozom Pavkovićem, ali nisam se bojao sastanka s vama ljudima, nego tu sam stanovao....'', kazao je Vahid Halilhodžić nakon čega je briznuo u plač.

''Ovo je moj grad i ne treba ga dijeliti, sva tri naroda moraju naći dijalog, blagostanje jer samo to ova civilizacija traži. Bilo je ružnih stvari, međutim moramo graditi mostove razumijevanja. Ne dozvolite da ponovimo ono što smo doživjeli prije par godina da se to više nikad u ovoj povijesti ne ponovi. Jako sam ponosan što sam iz ovog grada i ove države i ja tu vidim jednu finu budućnost, a vama političara poručujem, nađite taj kompromis jer je praštanje veličina jednog naroda i čovjeka. Nama je suđeno da živimo zajedno i da se veselimo jer samo to od nas čitav svijet traži'', kazao je vidno uzbuđeni i uplakani veliki nogometaš, a danas trener, Vahid Halilhodžić.

 
Kopirati
Drag cursor here to close