Red Bull BC One E-Battlea

Groznica subotnje večeri: Online finale najvećeg svjetskog breakdance natjecanja

Red Bull BC One u subotu 24. listopada donosi finale ovogodišnjeg globalnog online turnira - Red Bull BC One E-Battlea.
Lifestyle / Zabava | 22. 10. 2020. u 16:51 Bljesak,info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Red Bull BC One u subotu 24. listopada donosi finale ovogodišnjeg globalnog online turnira - Red Bull BC One E-Battlea. Za titule najboljih svjetskih breakera borit će se četiri mladića i četiri djevojke, uz direktan stream na internetu.

Iako je ''živo'' izdanje Red Bull BC One 2020 izostalo zbog izbijanja pandemije koronavirusa, najprestižnije planetarno natjecanje u b-boyingu ipak je uspjelo okupiti najbolje breakere iz cijelog svijeta, i to u online formatu. Sudionici su se za Red Bull BC One E-Battle prijavljivali slanjem videa u kojima su demonstrirali svoje umijeće, a potom su se u online turnirima borili za prolazak dalje.

Foto: PR / Ove godine bit će online finale najvećeg svjetskog breakdance natjecanja

Nakon osmine i četvrtine finala, koja su održana ranije ovog mjeseca uz livestream, u konkurenciji je ostalo četvero najboljih u obje kategorije: The Wolfer (Austrija), Tawfiq (Nizozemska), Gun (Rusija) i Jamal (Rusija) u muškoj, te MadMax (Belgija), Yell (Koreja), Art (Rusija) i Nadia (Rusija) u ženskoj.

Oni će se u subotu 24. listopada, od 20:00 po našem vremenu, u polufinalima i finalu boriti za titule najboljih, a sve će ponovo biti prenošeno direktno putem internet streama.

Natjecatelji će se na digitalnoj pozornici boriti jedan-na-jedan, a o ishodu svake borbe odlučivat će sudci B-Boy Aslan, B-Girl AT i B-Boy Lilou. Oni će okruniti novog svjetskog e-prvaka i e-prvakinju, koji će automatski izboriti sudjelovanje u svjetskom finalu Red Bull BC One 2021.

Zanimljivo je da je online verzija natjecanja, Red Bull BC One E-Battle, pokrenuta još 2018. godine s ciljem da sudionicima iz zemalja u kojima nisu održane kvalifikacije omogući da se bore za naslove državnih prvaka. Svako tko ima internet konekciju, iz bilo kojeg dijela svijeta, može sudjelovati.

Najbolje trenutke muškog i ženskog četvrtfinala možete pogledati u videima, a subotnja polufinala i finale biće prenošeni direktno putem streama na Red Bull TV, te YouTube kanalu i Facebook stranici natjecanja.

Video: Hypest moments of the live show
Kopirati
Drag cursor here to close