Pjevač iskreno

Grdović zbog otkazanih gaža izgubio 100 tisuća eura, prestao i piti tijekom pandemije

Osvrnuo se i na svog kolegu Jacquesa Houdeka koji je na društvenim mrežama oštro kritizirao pjevače retrospektivne večeri Splitskog festivala.
Lifestyle / Zabava | 13. 07. 2020. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobro raspoloženi Mladen Grdović, umjesto omiljene mu bevande, vrijeme do proglašenja pobjednika Splitskog festivala kratio je na Prokurativama ispijajući mineralnu vodu.

''Ništa bevanda, ne pijem je uopće otkako se korona pojavila'', kazao je zadarski glazbenik, piše Zadarski.hr.

''Mi pjevači ne možemo uopće nastupiti, a kamoli da se nešto održi, tako da je ovo pravo čudo da se festival održao. Propalo mi je dosta koncerata, turneja po Americi i Kanadi, čitav sedmi mjesec mi je otkazan, za osmi još čekamo. Veliki su to financijski gubitci, u zadnjih osam mjeseci izgubio sam sigurno sto tisuća eura. Nisam tražio pomoć od države niti imam namjeru. Rekao sam ako svi budu tražili tu potporu dajmo taj iznos djeci koja nemaju što za jesti. Ako moji kolege mogu snimati spotove od nekoliko tisuća eura onda mogu i donirati nešto'', iskren je Mladen dodajući kako ima pjevača koji su nekad bili velike zvijezde, a danas nemaju ni za cigarete.

Komentirao je i svoju sugrađanku Doris Pinčić, kojoj je ovo voditeljski debi na Prokurativama.

''Poznajem je otkako je bila mala, znam joj roditelje dobro. Uvijek je bila nadarena, ona može sve, jedino je još nisam čuo kako piva. Zbilja je prava cura! No ona mora znati da će imati i uspone i padove jer je javna osoba''.

Osvrnuo se i na svog kolegu Jacquesa Houdeka koji je na društvenim mrežama oštro kritizirao pjevače retrospektivne večeri Splitskog festivala.

''On je ljubomoran čovik. I posesivan. Iako lipo piva, to mu ne mogu osporit. Ali ne valja mu to gađanje iz čistog mira. Prije svega, izgadija je time grad Split. Da je on tu piva drukčije bi govorija. Ako sam ja nekoga nekad izgadija to je bilo jer je taj netko prije toga rekao nešto loše o meni''.

O nedavnom neuspješnom pokušaju ulaska u Sabor kaže: ''Nikad više neću u politiku. Imam svoj glas i svoje pjesme, moju publiku, ne treba mi nitko. Tako se dogodilo, znate kakvi su ljudi, čas im valja Mick Jagger, čas ne valja'', zaključio je pjevač, piše Zadarski.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close