Fox on the run

Glumica Megan Fox zbog mladog istetoviranog repera ostavila supruga

Fox se ubrzo našla u romansi s reperom Machine Gun Kellyjem (30), što je Greena isprva jako pogodilo, no odlučio je i sam krenuti dalje. Fotografi su ga 'ulovili' u druženju s kontroverznom američkom starletom Courtney Stodden.
Lifestyle / Zabava | 19. 06. 2020. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Internet / Megan Fox i Brian Austin Green imaju troje zajedničke djece

'Par iz snova', kako su im tepali u showbiz svijetu, godinama je bio sinonim za uspješan holivudski brak s velikom razlikom u godinama, no nedavno su krenuli svatko svojim putem.

Glumac Brian Austin Green (47) potvrdio je prije otprilike mjesec dana kako se razveo od glumice Megan Fox (34) nakon 10 godina braka, a pojasnio je kako su razvod planirali još od kraja prošle godine.

Fox se ubrzo našla u romansi s reperom Machine Gun Kellyjem (30), što je Greena isprva jako pogodilo, no odlučio je i sam krenuti dalje.

Fotografi su ga 'ulovili' u druženju s kontroverznom američkom starletom Courtney Stodden (25), koja se u haljini leopard uzorka pobrinula da njihov spoj u restoranu ne prođe nezapaženo.

Stodden se inače predstavlja kao pjevačica, model i glumica, a sa svega 16 godina udala se za tada za 35 godina starijeg glumca Douga Hutchinsona (60).

Brak im je bio obilježen s puno svađa, prekida i pomirbi, da bi naposljetku Courtney predala zahtjev za razvod. Oduvijek je, kako kaže, sanjala o vlastitom reality showu.

Green i Fox ranije su zaključili kako će i dalje kao obitelj ići zajedno na praznike, a Brian je Megan opisao kao svoju najbolju prijateljicu u posljednjih 15 godina.

"Uvijek ću je voljeti. I znam da će ona uvijek voljeti mene. Obitelj koju smo zajedno izgradili je zaista posebna", rekao je glumac, koji je s Fox u braku dobio trojicu sinova: Journey Rivera (3), Bodhija Ransoma (6) i Noaha Shannona (7).

Foto: Getty Images / action press / Megan Fox i Machine Gun Kelly

Megan Fox je odlučila napustiti supruga nakon deset godina braka i 16 godina zajedničkog življenja, jer se 'navukla' na repera Machine Gun Kellyja, koji je od nje mlađi četiri godine.

Njegovo pravo ime je Colson Baker, rođen je u Teksasu, a u glazbene se vode bacio još kao tinejdžer. Pod umjetničkim imenom Machine Gun Kelly 2006. godine izdao je svoju prvi album, a nakon još četiri potpisao je ugovor s velikom glazbenom produkcijskom kućom Interscope Records.

Danas iza sebe ima dva izdana albuma, a počeo se baviti i glumom. Dobio je nekoliko manjih uloga u filmovima ‘Beyond the Lights’, ‘Roadies’ i ‘Nerve’.

Priliku da se iskaže dobio je u filmu ‘Midnight In The Switchgrass’, a na setu je tada upoznao glumicu Megan Fox s kojom se očito jako zbližio. Zajedno su provodili sve pauze od snimanja, odlazili na ručkove i kave, a tada se očito dogodila kemija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#ad #fredericks_hollywood #flauntfredericks

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Nakon povratka sa snimanja, Megan Fox suprugu je priopćila da više ne želi biti u braku.

Njezin novi dečko ima iz bivše veze s Emmom Cannon 12-godišnju kćer Casie. Upravo u društvu djevojčice Kelly se često može vidjeti u svom kvartu u Los Angelesu.

Reper Kelly poznat je po brojnim tetovažama, iscrtan mu je gotovo svaki djelić torza. Nosi vrlo ekstravagantne frizure, ponekad lakira nokte na rukama, a specifičan je i njegov stil odijevanja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Bloody Valentine video out now!!!  LINK IN BIO (directed by @garciasworld x : @mazmakhani_dp)

A post shared by Colson  the Blonde Don (@machinegunkelly) on

Kopirati
Drag cursor here to close