Elizabeth Hurley

Glumica koja ne stari: Iako joj je 55 godina, izgleda mladalački zavodljivo

Elizabeth se udavala jednom, za nasljednika obiteljskog posla tekstilom, Indijca Aruna Nayara. Par se vjenčao 2007. i razveli su se nakon samo tri godine braka. Rođena je inače 10. lipnja 1965. godine u engleskom gradu Basingstokeu.
Lifestyle / Zabava | 19. 06. 2020. u 21:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Elizabeth Hurley još uvijek dominira

Glumica Elizabeth Hurley svake godine izgleda sve bolje i to dokazuje golišavim fotografijama, pa je teško povjerovati da je ovih dana proslavila 55. rođendan.

Lijepa Engleskinja glumačku karijeru započela je 1987. u filmu "Aria" i nakon toga odigrala nekoliko nezamijećenih uloga.

Proslavila se 1997. u špijunskoj komediji "Austin Powers: Tajanstveni tajni agent", a zbog toga je bila izložena i kritikama jer je dio javnosti smatrao da je sramota što se glumica iz zemlje iz koje potječe William Shakespeare može pojaviti u takvom filmu.

Glumica se nakratko pojavljivala u nekoliko serija, a tek posljednjih godina ostvarila je zapaženu ulogu kraljice Helene u "The Royals".

Elizabeth je najpoznatija po vezi s britanskim zavodnikom Hughom Grantom, koji se 1995. našao u skandalu zbog plaćanja usluga prostitutki.

Iako mu je Liz oprostila tu nevjeru, prekinuli su u svibnju 2000. nakon što su bili 13 godina skupa.

Foto: Getty Images / Liz Hurley kao 28-godišnja ljepotica u ljubavnoj vezi s glumcem Hughom Grantom 

Glumica ima jedno dijete, sina Damiana (18), kojeg je dobila s američkim biznismenom Steveom Bingom. Bing nije htio priznati očinstvo i tvrdio je da su imali kratku vezu tijekom koje su bili i s drugima ljudima.

DNK test dokazao je da je biznismen Damianov otac i zanimljivo je da mu je krsni kum Grant, s kojim je ona ostala bliska prijateljica poslije prekida.

Elizabeth se udavala jednom, za nasljednika obiteljskog posla tekstilom, Indijca Aruna Nayara. Par se vjenčao 2007. i razveli su se nakon samo tri godine braka.

Samo tri mjeseca nakon razvoda Hurley se zaručila s Shaneom Warneom, no dvije godine kasnije, u prosincu 2013. su prekinuli.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Bring it on thunder, lightening & rain: my garden needs you  #droughtinherefordshire

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

"Voljela bih još jednom zaljubiti u nekoga", kazala je nedavno za "Hello".

Međutim, njezinu čežnju za novom ljubavlju kvari korona pandemija, jer se glumica nalazi u nekoj vrsti izolacije u svojoj kući, smještenoj u Herefordshireu u Engleskoj.

""Ovdje sam s cijelom svojom obitelji. Moja majka, tetka ... svi su tu. Potpuno sam paranoična da ih neću moći zaštititi. Ne puštam nikoga da napušta kuću osim mene, nosim maske za lice i rukavice", kaže Elizabeth Hurley.

Inače, osim glumom, Elizabeth se bavila i manekenstvom, a često se nalazi na listama najljepših žena svijeta. Krajem 1999. proglasili su ju najseksi ženom stoljeća.

Dok je imala punk-fazu u životu, glumica je napravila 12 piercinga na ušima i jedan na nosu, no s vremenom je prestala nositi naušnice.

Hurley često pozira u golišavim izdanjima na Instagramu, na kojem ju prati 1,7 milijuna ljudi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Spring has sprung #stayhome

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Kopirati
Drag cursor here to close