Sukobi među zvijezdama

Glumci koji su izbacili svoje kolege iz filmova i serija

Kad je Sheen saznao za kritike kolegice, naprosto je poludio i pokrenuo ubrzani postupak njezina izbacivanja iz serije.
Lifestyle / Zabava | 23. 11. 2017. u 22:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Charlie Sheen godinama je izazivao pažnju javnosti svojim ispadima, s naglaskom na alkohol i druge opijate, a bilo je tu i pornografskih partijanja, čega sve ne.

Ipak, 2013. godine u središtu pozornosti našao se zbog sukoba s kolegicom Selmom Blair u vrijeme snimanja serije "Anger Management". Na koncu je glumicu i istjerao iz serije koja je pisana upravo za njega nakon što je prestao nastupati u "Two and a Half Men".

Blair je u početku bila oduševljena svojim kolegom Sheenom, ali kako je vrijeme odmicalo sve se više žalila kako je neprofesionalan i kako stalno kasni na snimanje. Kad je Sheen saznao za kritike kolegice, naprosto je poludio i pokrenuo ubrzani postupak njezina izbacivanja iz serije. Mogao je to učiniti i iz razloga jer je bio jedan od producenata "Anger Managementa".

Umjesto Selme Blair u seriju je uskočila Laura Bell Bundy, s kojom se Charlie puno bolje razumio, te je Blair brzo pala u zaborav.

Sylvester Stallone vs Richard Gere

Richard Gere je trebao 1974. godine snimati "The Lords of Flatbush" skupa sa Sylvesterom Stalloneom. Međutim, već je na probama dolazilo do sukoba njih dvojice, a prilikom jednog sukoba unutar filmske radnje, Gere je udario Stallonea, te čak ni nakon prekida probe nije želio ''izići'' iz svoga lika u odnosu na kolegu. Na drugoj probi Gere je namjerno posuo Stallonea umakom od čilija, nakon čega je Sly kazao: "On ili ja!"

Mnogi imaju kolegu koji ih nervira

Alec Baldwin i njegov mlađi kolega Shia LaBeouf izazvali su skandal na Broadwayju. U vrijeme proba za Kesslerovu dramu "Orphans" stalno su se svađali. LaBeouf je na koncu službeno odustao od uloge. Kasnije je objavio mailove od Baldwina, tvrdeći kako je stariji kolega kriv za njegov izlazak iz glumačke postave za ovu predstavu.

Glumici Shannen Doherty navodno nije bilo nimalo lako na setu kultne serije "Beverly Hills 90210". Ona je tvrdila kako je uzrok svemu kolegica Tori Spelling, koja je ekipi kazala kako se Doherty ne podnosi s Jennie Garth. Od tri važne glumice u seriji, crveni karton je dobila Shannen Doherty. Producent serije bio je Aaron Spelling,a kako je Tori njegova kćerka, bilo je jasno tko je majstor, a tko miješa beton.

Tori Spelling je u jednoj svojoj knjizi kasnije napisala kako joj uvijek bilo strašno žao zbog tog slučaja.

Ovo međutim nije bio jedini slučaj da se Doherty nije podnosila s kolegama. Slično se događalo između nje i Alysse Milano u jednom drugom slučaju (serija "Čarobnice"). Kasnije je Milano kazala kako je sve naknadno zaboravljeno, a vjerojatno je pomirljivosti doprinijela činjenica teškog oboljenja Shannen Doherty prije dvije godine.

Komičar Kevin James je u seriji "Kevin Can Wait" imao problem s kolegicom Erinn Hayes, koja je igrala njegovu suprugu, ali je već nakon prve sezone morala pakirati kofere. On je tvrdio kako bi serija vremenom postala dosadan, jer im je počelo ponestajati ideja. Hayes je bila nemalo iznenađena kad je saznala za svoju smrt u seriji. Koliko god da se ona ljutila i čudila, u seriju je umjesto nje uskočila Leah Remini, Jamesova ranije kolegica iz serije "King of Queens".

Kopirati
Drag cursor here to close