Johnny Galecki

Glumac 'Teorije velikog praska' postao otac

Ponosni tata sretnu je vijest objavio na profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj on i Alaina drže malene ručice
Lifestyle / Zabava | 05. 12. 2019. u 18:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Glumci serije Teorija velikog praska

Američki glumac i zvijezda serije "Teorija velikog praska", 44-godišnji Johnny Galecki i njegova 21-godišnja djevojka, manekenka Alaina Meyer postali su roditelji malenog dječaka.

Ponosni tata sretnu je vijest objavio na profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj on i Alaina drže malene ručice, javlja Dnevnik.hr.

"S punim i zahvalnim srcima poželjeli smo dobrodošlicu našem prekrasnom sinu na ovaj nevjerojatni svijet. Hvala svima na ljubavi i podršci", napisao je Johnny uz fotografiju.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

With full and grateful hearts we welcome our beautiful son into this incredible world. Thank you for all of your love and support. 

Objavu dijeli Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki)

Sličnu je objavu sa svojim pratiteljima podijelila i Alaina, koja je cijelu trudnoću dokumentirala na društvenim mrežama.

Vijest da očekuju prinovu par je objavio na društvenim mrežama u svibnju ove godine. U vezi su od prošle jeseni, a njihovo prvo javno pojavljivanje bilo je na crvenom tepihu dodjele People's Choice Awards.

Prije mlađahne Alaine Johnny je bio u vezi s Kaley Cuoco, kolegicom iz "Teorije velikog praska" s kojom je i u seriji glumio ljubavni par, javlja Dnevnik.hr.

Njihova je veza potrajala do 2009. godine, a 2013. godine Kaley se udala za tenisača Ryana Sweetinga, no brak nije potrajao, a 33-godišnja glumica prošle je godine stala pred oltar drugi put s jahačem Karlom Cookom. 90-ih godina Johnny je bio u vezi s glumicom Sarom Gilbert, s kojom je glumio u seriji "Roseane".

Kopirati
Drag cursor here to close