Koncert za Dan žena

Gibonni na Jahorini: Zabava, skijanje, nagradne igre ... u planinama nema virusa

Velika glazbena zvijezda Zlatan Stipšić Gibonni sinoć je svojim nastupom povodom Dana žena oduševio publiku u koncertnoj dvorani na olimpijskoj planini Jahorini.
Lifestyle / Zabava | 08. 03. 2020. u 14:49 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika glazbena zvijezda Zlatan Stipšić Gibonni sinoć je svojim nastupom povodom Dana žena oduševio publiku u koncertnoj dvorani na olimpijskoj planini Jahorini.

Pred više od 2.500 ljudi nižući svoje najveće hitove poznati pjevač je posebnu pažnju posvetio damama i uz emotivne stihove im poklonio prekrasnu proslavu praznika.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada mu se na sceni pridružila britanska pjevačica Stephanie Sounds otpjevavši pjesmu „Mirakul“ a zatim su uslijedili hitovi „Činim pravu stvar“, „Sreća“, „Libar“, „Judi, zviri i beštimje“ i „Tempera“.

Proslava je nastavljena i u nedjelju, kada su sve dame imale priliku da besplatno skijaju na Jahorini tijekom dnevnog ali i noćnog skijanja.

Ovaj vikend obilježila je i promocija Turističke organizacije grada Banja Luka koji su u okviru svoje trodnevne promocije posjetiteljima dijelili poklone i organizirali  nagradne igre.

Posebnu pažnju su posvetili damama koje su obradovali cvijećem i najljepšim čestitkama za 8. ožujak.

Iz Olimpijskog centra Jahorina su zahvalili svim posjetiteljima na povjerenju, te sa snježnim padavinama najavili još dobrog skijanja ali i popuste koji očekuju posjetitelje u narednom periodu.

Od 9. ožujka pa sve do kraja sezone gosti Jahorine imaju priliku ostvariti popuste od 30 i 40 posto smještaj i ski karte u suradnji sa hotelima. Na taj način će svi gosti hotela moći boraviti ali i skijati na ovoj planini po znatno povoljnijim cijenama, ukoliko se odluče na boravak i skijanje od tri ili više dana, priopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Kopirati
Drag cursor here to close