Stresno razdoblje

George Clooney stao u obranu Meghan Markle: Proganjaju je kao princezu Dianu

Obiteljski prijatelj kraljevske obitelji, glumac George Clooney javno je u medijima odlučio stati u obranu vojvotkinje Meghan Markle, o kojoj svakodnevno pišu svjetski tabloidi.
Lifestyle / Zabava | 13. 02. 2019. u 08:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

George Clooney u bliskim je odnosima s kraljevskim parom Meghan Markle i princom Harryjem. Bio je jedan od počasnih gostiju na vjenčanju u Windsoru, a potom je novopečene supružnike ugostio u svojoj vili u Italiji. Zbog toga jako dobro zna što trenutno prolazi trudna vojvotkinja, te je javno stao u njezinu obranu.

Obiteljski prijatelj kraljevske obitelji, glumac George Clooney javno je u medijima odlučio stati u obranu vojvotkinje Meghan Markle, o kojoj svakodnevno pišu svjetski tabloidi. Istovremeno Meghan je na meti vlastite obitelji koja pokušava zaraditi na njezinu imenu i aktualnoj tituli.

Foto: Marie Claire / Clooney sa suprugom na kraljevskom vjenčanju

Zbog svega toga, supruga princa Harryja prolazi kroz teško i stresno razdoblje. Clooney je tijekom svjetske promocije svog novog filma odlučio progovoriti i o toj temi, te stao u obranu svoje prijateljice.

'Svi jednostavno naganjaju Meghan Markle posvuda. Rade veliki pritisak i kažnjavaju je. Žena je u sedmom mjesecu trudnoće, a proganja ju se na isti način kao što se radilo princezi Diani. Povijest se ponavlja, a vidjeli smo kako je ta priča završila', žestoko je govorio slavni glumac tijekom konferencije za medije, prenosi Hina.

Poznati glumac mislio je pritom na tešku prometnu nesreću u kojoj je u kolovozu 1997. smrtno stradala princeza Diana bježeći od paparazzi fotografa u Parizu.

Clooney se dotakao i medijskih naslova koji su neistiniti, misleći pritom na pisanja kako će upravo on biti krsni kum Harryjevom djetetu.

'Oh, da i navodno ću ja biti kum kraljevskoj bebi. Ne! Otac sam blizanaca i imam dovoljno svojih briga i sra…a s kojima se nosim, doslovno', zaključio je 57-godišnjak kojem je u lipnju 2017. supruga Amal Clooney podarila blizance Ellu i Alexandera.

Kopirati
Drag cursor here to close